19 лип. 2019 17:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

82

0

На Вінниччині затримали в’язня-втікача, який напав з ножем на дівчину. Фото

На Вінниччині затримали в’язня-втікача, який напав з ножем на дівчину. Фото

Два тижні чоловік переховувався у покинутому будинку в с. Ободівка Тростянецького району. З городів місцевих мешканців крав овочі, рибу ловив у місцевому ставку


На Вінниччині затримали в’язня-втікача, який напав з ножем на дівчину. Фото

19 липня працівники тростянецької поліції розшукали та затримали засудженого, який 5 липня втік з поселення, розташованого на території Ладижинської птахофабрики.

Два тижні чоловік переховувався у покинутому будинку в с. Ободівка Тростянецького району. З городів місцевих мешканців крав овочі, рибу ловив у місцевому ставку. А 16 липня у парку він з ножем напав на 19-річну дівчину.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До поліції зателефонувала місцева жителька та повідомила, що в нічний час невідома особа краде картоплю з її городу. Прибувши на виклик, працівники поліції почали обходити прилеглу території та, у розташованому неподалік покинутому будинку, вони виявили чоловіка, який два тижні перебуває в розшуку. 5 липня 25-річний чоловік втік з поселення, розташованого на території Ладижинської птахофабрики, де відбував покарання за вчинення розбою.

На Вінниччині затримали в’язня-втікача, який напав з ножем на дівчину. Фото

Як розповів начальник Тростянецького відділення поліції Ігор Сандул, затриманий виявися причетним до нападу на жительку села Ободівка. 16 липня близько 21.00 у місцевому парку зловмисник з ножем накинувся на 19-річну дівчину, у результаті чого вона отримала травми передпліччя та стегна. Потерпілу госпіталізовали у хірургічне відділення районної лікарні.

Як пояснює затриманий, він хотів забрати у потерпілої гроші, але дівчина здійняла галас, тому він кинувся навтьоки.

Як з’ясувалось, після втечі засуджений пішки прийшов у село та поселився у покинутому будинку. У нічний час виходив з будинку в пошуках їжі. З городів крав овочі, рибу ловив у місцевому ставку.

Тепер правопорушнику, крім попереднього терміну ув’язнення, доведеться нести покарання за втечу з місця позбавлення волі та хуліганство із застосуванням холодної зброї, за що передбачено до 7 років ув’язнення.

На Вінниччині затримали в’язня-втікача, який напав з ножем на дівчину. Фото  - фото 2

Вінниця.info, фото поліції