19 лип. 2019 14:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

68

0

На Вінниччині жінка напала на стоматолога із сокирою та пістолетом. Фото

На Вінниччині жінка напала на стоматолога із сокирою та пістолетом. Фото

Потерпілу з тілесними ушкодженнями в області спини та голови госпіталізовано. Причини та обставини правопорушення з’ясовують слідчі


На Вінниччині жінка напала на стоматолога із сокирою та пістолетом. Фото

18 липня у Вінницькому районі поліцейські затримали 48-річну жительку с. Агрономічне, яка напала на стоматолога кабінету пістолетом та сокирою. Потерпілу з тілесними ушкодженнями в області спини та голови госпіталізовано. Причини та обставини правопорушення з’ясовують слідчі. Свою поведінку затримана пояснити не може.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

На спецлінію 102 повідомлення про інцидент надійшло від місцевого жителя близько 15 години. Свідок повідомив, що в приміщенні стоматологічного кабінету невідома жінка напала на лікаря-стоматолога з сокирою та здійснила постріли з пістолета.

На Вінниччині жінка напала на стоматолога із сокирою та пістолетом. Фото

На місце події першим прибули працівники управління поліції охорони, які знаходились неподалік місця вчинення правопорушення. Люди, які стали свідками події, до їх приїзду не давали зловмисниці вийти з приміщення, заблокувавши вихід.

Як розповів заступник начальника Вінницького районного відділення поліції Андрій Тесля, працівники поліції з’ясували, що правопорушниця прийшла до лікарки, озброївшись пістолетом та сокирою. На сходинковій клітині почала стріляти в лікарку. Жінка зачинилась у кабінеті, після чого втекла через вікно.

На Вінниччині жінка напала на стоматолога із сокирою та пістолетом. Фото  - фото 2

На місці злочину поліцейські вилучили сокиру та предмет, схожий на пістолет Flober Major 2,5 мм. Знаряддя злочину відправлено на експертизу.

Зловмисницею виявилась 48-річна місцева жителька. Вона затримана в процесуальному порядку, вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Свою поведінку затримана пояснити не може. Слідчі з’ясовують причини та обставини злочину.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За це правопорушниці загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

На Вінниччині жінка напала на стоматолога із сокирою та пістолетом. Фото  - фото 3

На Вінниччині жінка напала на стоматолога із сокирою та пістолетом. Фото  - фото 4

Вінниця.info, фото поліції