12 трав. 2021 14:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

69

0

​На Вінниччині жінка вбила ножем знайомого і пішла пиячити

​На Вінниччині жінка вбила ножем знайомого і пішла пиячити

Після вчинення вбивства неодноразово судима за тяжкі злочини зловмисниця пішла пиячити в іншу компанію, де її затримали поліцейські


​На Вінниччині жінка вбила ножем знайомого і пішла пиячити

11 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що у власній квартирі виявлений мертвим 57 – річний житель Могилів-Подільського. Більше десятка ножових поранень нанесла 28-річна нетвереза жінка своєму знайому під час раптового конфлікту. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Після вчинення вбивства неодноразово судима за тяжкі злочини зловмисниця пішла пиячити в іншу компанію, де її затримали поліцейські.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

«Оглянувши місце події, та, опитавши сусідів, поліцейські встановили коло осіб, з якими в останнє бачили потерпілого. За підозрою у вчиненні цього злочину оперативники затримали 28-річну місцеву жительку. Вона раніше неодноразово потрапляла в поле зору поліції та відбувала покарання за умисні тяжкі тілесні ушкодження та грабежі», - зазначає керівник могилів-подільської поліції Василь Ободовський.

Попередньо встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв між потерпілим та підозрюваною виник конфлікт, під час якого нетвереза жінка нанесла понад десять ударів кухонним ножем чоловікові.

Підозрювана затримана в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Жінці загрожує ув’язнення терміном до 15 років.

​На Вінниччині жінка вбила ножем знайомого і пішла пиячити

​На Вінниччині жінка вбила ножем знайомого і пішла пиячити - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото поліція