28 серп. 2020 11:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

120

0

На Вінниччині жінка вдарила ножем чоловіка, який регулярно її кривдив

На Вінниччині жінка вдарила ножем чоловіка, який регулярно її кривдив

Наразі потерпілий знаходиться у лікарні, загрози його життю немає.


На Вінниччині жінка вдарила ножем чоловіка, який регулярно її кривдив

27 серпня в Липовецькому районі під час сварки з чоловіком дружина нанесла йому ножове поранення в ділянку черевної порожнини. Наразі потерпілий знаходиться у лікарні, загрози його життю немає. Слідчі з’ясували, що чоловік регулярно кривдив дружину та перебуває на обліку поліції як сімейний кривдник.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як розповів начальник Липовецького відділення поліції Володимир Гавриш, з лікарні надійшло повідомлення, що до реанімаційного відділення з проникаючим ножовим пораненням доставлений 49-річний житель села Сиваківці.

На місці події поліцейські з’ясували, що поранення чоловік отримав вдома від своєї дружини.

Між потерпілим, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, та дружиною виник побутовий конфлікт. Жінка схопила ножа та вдарила ним чоловіка.

Встановлено, що потерпілий неодноразово вчиняв відносно своєї дружини дії насильницького характеру і наразі перебуває на обліку в поліції, як сімейний кривдник.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення загрожує відповідальність до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Вінниччині чоловік на очах у дитини вдарив дружину ножем у живіт.

Вінниця.info, фото – ілюстративне