3 лют. 2023 16:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

115

0

На Вінниччині жінка викрала в односельчанина 900 доларів

На Вінниччині жінка викрала в односельчанина 900 доларів

За минулу добу поліцейські розкрили дві крадіжки у Ямпільській громаді


На Вінниччині жінка викрала в односельчанина 900 доларів

На Вінниччині, 2 лютого дільничні офіцери поліції Відділення поліції № 1 Могилів-Подільського районного відділу поліції встановили двох зловмисників, які обґрунтовано підозрюються у викраденні грошей. Поліція перевіряє зловмисників на причетність до інших майнових злочинів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як розповів начальник Відділення поліції № 1 Могилів-Подільського районного відділу поліції Олександр Тимчук, після виявлення відсутності вдома 900 доларів США 59-річний житель села Русава звернувся до поліції за допомогою. Під підозру у вчиненні крадіжки потрапила 28-річна односельчанка, яка декілька днів гостювала у потерпілого та раптово зникла. Дільничний офіцер поліції розшукав жінку у сусідньому селі. Причетність до злочину зловмисниця не заперечувала.

Днями до поліції з заявою про крадіжку сумки в якій знаходилося близько 6 тисяч гривень, звернулась жителька села Дзигівка. Зі слів потерпілої до злочину може бути причетний 50-річний житель сусіднього села, який допомагав їй по господарству.

Чоловік раптово зник. Підозри потерпілих підтвердились коли чоловіка розшукав місцевий дільничний.

Зловмисники раніше потрапляли в поле зору поліції за вчинення аналогічних злочинів.

За цими фактами проводиться розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info