16 квіт. 2020 15:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

65

0

На Вінниччині зіткнулися іномарка та мопед. Водія двоколісного доправили до лікарні

На Вінниччині зіткнулися іномарка та мопед. Водія двоколісного доправили до лікарні

Правоохоронці розпочали розслідування


На Вінниччині зіткнулися іномарка та мопед. Водія двоколісного доправили до лікарні

15 квітня на автошляху в Могилів-Подільському районі зіткнулися автомобіль Opel Vectra та мопед Sabur 50. Водія двоколісного з травмами доставили до найближчої лікарні. Правоохоронці розпочали розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Близько 18.00 години на автодорозі сполученням Могилів-Подільський - Яришів водій мопеда, виконуючи маневр повороту, допустив зіткнення з автомобілем Opel Vectra під керуванням 31-річного мешканця села Яришів.

У результаті автопригоди 48-річний водій скутера, також житель Яришова, отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до місцевої лікарні.

Наразі поліцією з’ясовуються усі обставини і причини автопригоди. У водіїв взяли зразки крові для визначення наявності алкоголю.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Нагадаємо, на вихідних в області сталися три дорожньо-транспортні пригоди, внаслідок яких травмувалися люди.

Вінниця.info, фото - ілюстративне