7 листоп. 2022 09:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

285

0

На війні за Україну в бою загинув 28-річний Віталій Астен з Вінниці

На війні за Україну в бою загинув 28-річний Віталій Астен з Вінниці

Чоловіку тільки виповнилось 28 років. До війни працював електромонтером у Вінницьких міських електромережах


На війні за Україну в бою загинув 28-річний Віталій Астен з Вінниці

Внаслідок вогнепального осколкового поранення під час виконання бойового завдання 27 жовтня загинув Віталій Анатолійович Астен. Йому було лише 28 років. Енергійний, завжди життєрадісний, повний сил, мрій і надій на майбутнє у рідній країні, яку пішов захищати від окупантів.

Трагічну звістку повідомили в АТ «Вінницяобленерго».

Віталій Астен працював у Вінницьких міських електричних мережах з 2019 року електромонтером розподільчих мереж V групи дільниці ТП. З початком повномасштабного вторгнення рашистів в Україну пішов служити до ЗСУ, до військової частини А7338.

В одному із своїх дописів на сторінці ФБ, на початку березня, Віталій написав: «Я з України нікуди не тікаю, тут народився, тут і зустріну свою долю!!!» А у жовтні, під час відпустки на свій 28-ий День народження, встиг побувати вдома і познайомити маму з нареченою, планував одружитися…

Йому б ще жити і жити… та віддав своє життя за Україну.

«Бракує слів, аби передати нашу жалобу… Непоправна втрата і невимовна туга для усіх, хто знав Віталія, хто з ним працював, товаришував, дружив… Страшенне горе і полум’я вічного болю для рідних, для його мами - Тамари Вікторівни Зубенко, яка виростила і виховала свого єдиного сина чудовою людиною, справжнім патріотом України. Низький вам уклін і щирі співчуття…

Кляті орки, не пробачимо ніколи!

А Віталія Астена запам’ятаємо навіки і залишимо у наших серцях таким же усміхненим і щасливим, як ми його знали, як він завжди дивитиметься на нас зі своєї сторінки!», - написали колеги Віталія на сторінці компанії, у якій він працював до війни.

Співчуваємо рідним, друзям, знайомим Віталія.

Вічна пам'ять герою!

Прощання з Віталієм Астеном відбудеться 7 листопада: спочатку об 11.00 за адресою м. Вінниця, вул. Скалецького 31, кв.179. Згодом о 12.00 – у Спасо-Преображенському кафедральному соборі та після – під час поховання на Сабарівському цвинтарі.

На війні за Україну в бою загинув 28-річний Віталій Астен з Вінниці

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info