5 черв. 2015 15:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

44

0

На вокзалі у вінничанки витягнули з кишені більше тисячі гривень

На вокзалі у вінничанки витягнули з кишені більше тисячі гривень

 На Жмеринському вокзалі правоохоронці затримали чоловіка за скоєння пограбування


На вокзалі у вінничанки витягнули з кишені більше тисячі гривень

 2 червня на станції Жмеринка зловмисник відкрито заволодів грошима потерпілої у розмірі 1350 гривень, поки вона заходила в приміщення вокзалу.

Про це повідомляє СЗГ Управління МВС України на Південно-Західній залізниці.

До чергової частини лінійного відділу на станції Жмеринка з заявою про пограбування звернулась 49-річна мешканка Шаргородського району. Жінка повідомила, що на другій платформі невідомий чоловік витяг з її кишені 1350 гривень. Потерпіла описала грабіжника й попросила працівників міліції затримати його, вказавши при цьому напрямок, куди він побіг.

Правоохоронці, не гаючи часу, приступили до розшуку зловмисника. Через деякий час на залізничному вокзалі вони затримали чоловіка, зовні схожого на підозрюваного. Під час поверхневого огляду у нього в кишені було виявлено 1350 гривен. У черговій частині потерпіла впізнала свого кривдника. Затриманий зізнався у скоєнні правопорушення, проте, щоб уникнути покарання, назвався чужим ім’ям, оскільки раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Дана подія внесена до єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. В діях порушника закону вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

ВИННИЦА.info