6 листоп. 2020 12:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Спорт
0

89

0

На Всеукраїнських турнірах спортсмени з Вінницької області здобули низку нагород

На Всеукраїнських турнірах спортсмени з Вінницької області здобули низку нагород

Восени в низці міст України відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту, рукопашного бою, кульової стрільби та спортивного орієнтування.


На Всеукраїнських турнірах спортсмени з Вінницької області здобули низку нагород

В низці міст України відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту, рукопашного бою, кульової стрільби та спортивного орієнтування. Спортсмени з Вінниччини, які взяли участь у змаганнях, вибороли низку нагород.

Про це повідомляють на сайті Вінницької облдержадміністрації.

Як йдеться в повідомленні, в чемпіонаті України з велоспорту (велокрос), який нещодавно завершився у Кропивницькому, взяли участь понад 250 спортсменів з 20 обласних збірних команд. Спортсмени Вінниччини посіли 3 місце в естафеті серед юніорів у складі: Корзінін Юрій, Ткаченко Володимир, Зозуля Андрій, Гальчевський Назар.

1 листопада у Луцьку відбувся Всеукраїнський турнір з рукопашного бою «Магістр». В змаганнях взяли участь близько 100 юнаків та дівчат віком від 8 до 15 років. Серед них – 12 вихованців клубу бойових мистецтв «Гепард» з Вінниччини. В результаті вінницькі бійці здобули 5 нагород. Переможцями турніру стали Очеретний Ростислав (вікова група 14-15 років до 50 кг) та Бойчук Мирослава (вікова група 12-13 років, 45 кг). Срібні нагороди здобули: Тарасенко Юрій (вікова група 10-11 років, до 40кг), Бойчук Володимир (14-15 років, до 45 кг), Єкімцов Костянтин (14-15 років, до 70 кг).

Також спортсмени Вінниччини отримали окремі нагороди за кращі поєдинки та волю до перемоги.

У Вінниці, на базі «Динамо», пройшов чемпіонат України з кульової стрільби із пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2002 року народження і молодших.

В загальнокомандному заліку перемогу виборола збірна Вінниччини. Срібло – в активі спортсменів команди столиці. Замкнули трійку призерів спортсмени Одещини.

У вінничан особливо вдало виступили дівчата. У стрільбі з пневматичної гвинтівки на десять метрів майстри спорту Дарина Римська, Ганна Волковська та Вікторія Павлюк принесли збірній області «золото». В особистому заліку знову відзначилася Дарина Римська. Разом із Олександром Стасюком вона тріумфувала і в змаганні змішаних пар. Щоправда, тут на свій рахунок вони записали бронзові медалі, які багато в чому визначили підсумковий результат.

Також треті місця завоювали майстер спорту Дарина Яремчук, кандидатка у майстри спорту Софія Добржанська та Марія Кравчук.

Нагадаємо, 1 листопада в селі Тимченки Зміївського району Харківської області завершився чемпіонат та Кубок України зі спортивного орієнтування (24-годинний рогейн). Участь у змаганнях взяла МСУ Анастасія Басюк і виборола І місце в категорії серед дорослих спортсменів (жінки, еліта) та І місце в абсолютній категорії (серед усіх вікових груп).

Нагадаємо, наприкінці жовтня вінничанин переміг на міжнародному шаховому турнірі в США.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – з сайту Вінницької ОДА