10 лип. 2020 11:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

61

0

На вихідних у Вінниці проведуть велосипедну екскурсію середмістям

На вихідних у Вінниці проведуть велосипедну екскурсію середмістям

Кількість місць – обмежена


На вихідних у Вінниці проведуть велосипедну екскурсію середмістям

12-го липня у Вінниці організовують велосипедну екскурсію середмістям. Орієнтовно, екскурсія триватиме дві години – з 9-ї до 11-ї ранку. Вартість – 100 гривень.

Як повідомляють в своєму анонсі місцева команда «Vin.Cycle», містянам розкажуть:

Чому воду до Вінницької вежі закачували з протилежного берега і скільки літрів у ній поміщалось?

Скільки було «офіційних» куртизанок на вулицях міста 100 років тому?

Чому Вінниця - це місто-дзен?

«На всі ці питання має відповіді наша чудова гідеса Настя Стовпець. Вона знає не тільки про те, що пережила Вінниця за попердні кілька століть, але й вміє передавати дух, яким живе місто зараз...

До того ж свіжий формат екскурсії на велосипедах дозволить не тільки зекономити час на переміщенні між локаціями, а й продемонструє місто з іншого ракурсу, розкриє його під новим, незвичним кутом.

Якшо ви давно планували ближче познайомитися з містом, ви цікавитесь історією чи просто хочете з друзями незвично провести уік-енд, ласкаво просимо», – зазначають організатори в анонсі.

У зв’язку з карантином, кількість місць – обмежена. За деталями можна звертатися за телефоном: (068) 174 61 43 – Анастасія. Наразі вільні місця ще є.

Окрім того, можна залишити власні контакті дані за посиланням.

«Є обмеження у зв’язку з карантином, тому у нас реєстрація досить чітка попередня. Екскурсія – на комерційній основі, вартість квиточка – 100 гривень. У вартість входять послуги велогіда, супроводжуючого, який супроводжує групу на велосипеді з рацією (вони називаються маршалами), а також – сюрпризи-смаколики», – розповіла журналісту Вінниця.info екскурсоводиня Анастасія Стовпець.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки команди «Vin.Cycle»