18 лют. 2021 13:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

153

0

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники

В селі Агрономічне Вінницького району на ділянці дороги «Вінниця-Гнівань-Тиврів» тривають роботи з облаштування системи сучасного вуличного освітлення.


На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники

В селі Агрономічне Вінницького району на ділянці дороги «Вінниця-Гнівань-Тиврів» тривають роботи з облаштування системи сучасного вуличного освітлення. На сьогодні бригада монтажників встановлюють опори та світлодіодні світильники до них.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області».

«Незабаром у селі Агрономічне Вінницького району, на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-02-03-01 «Вінниця-Гнівань-Тиврів» км 5+887 – км 8+683, облаштують систему вуличного освітлення, яка створить безпеку та комфорт для всіх учасників дорожнього руху. Бригада монтажників ТОВ «СПЕЦБУДСТРОЙМОНТАЖ» розпочала та успішно продовжує виконувати роботи із установлення опор зовнішнього освітлення та світильників до них», – йдеться в дописі.

Як зазначають в службі, 17 лютого інженери відділу якості та технічного контролю проінспектували хід виконання робіт на об’єкті, а фахівець із зв’язків з громадськістю та пресою ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» отримав коментар виконроба Віктора Урсу, в якому зазначено, що на даний час виконують роботи по установленню світлодіодних світильників.

«Вони створюють хорошу видимість, знижують витрати на обслуговування і допомагають підвищити комфортність пересування по дорозі. Виконано орієнтовно 80% лінії вуличного освітлення без його підключення. Підрядник використовує сучасні опори освітлення, які витримують навантаження всієї освітлювальної установки, так як виготовлені з міцної сталі», – повідомляють в Службі місцевих автомобільних доріг.

За словами Віктора Урсу, всього буде установлено 101 опору, кожна довжиною 12 м, товщиною стінки 4 мм, згідно проєкту.

«Установка однієї опори SX 12/4 включає комплекс робіт, а саме: установка закладних деталей; монтаж самої опори; прокладання кабелю; монтаж світильників», – коментує виконроб.

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники

Процес установки опор вуличного освітлення та світильників проводитися під особистим пильним контролем інженерів Підприємства та у відповідності із проектною документацією.

«Незабаром розпочнемо роботи по монтажу трансформаторної підстанції з подальшим підключенням до лінії освітлення та введення її в експлуатацію. При сприятливих погодних умовах, роботи можна завершити в середньому за 3-5 тижнів», – доповнив Віктор Урсу.

В Службі місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області кажуть: за декілька місяців їм вдасться вирішити актуальну проблему Агрономічної сільської територіальної громади та користувачів дороги – відсутність системи вуличного освітлення на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-02-03-01 Вінниця-Гнівань-Тиврів на ділянці км 5+887 – км 8+683 – за рахунок видатків із Державного дорожнього фонду.

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 2

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 3

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 4

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 5

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 6

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 7

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 8

На виїзді з Вінниці облаштовують сучасне освітлення. Встановлюють світлодіодні світильники - фото 9

Нагадаємо, встановлювати нове освітлення в Агрономічному розпочали в січні.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки Служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області