15 берез. 2019 11:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Новини компаній
0

141

0

На які класи захисту діляться броньовані двері

На які класи захисту діляться броньовані двері

На які класи захисту діляться броньовані двері


На які класи захисту діляться броньовані двері

езпека власного дому та сім’ї є одним з найголовніших питань для будь-якої людини. Найпростіший і найбільш ефективний спосіб захистити свій дім – встановити надійні броньовані двері. Тому слід дізнатися більше про вибір броньованих дверей, адже від цього залежить безпека вашого дому.

Броньовані двері забезпечують надійний захист дому. Вони складаються з кількох міцних шарів металу, посилених завіс закритого типу та надійного замка із складним внутрішнім механізмом. Існує декілька класів броньованих дверей. Якісні двері стануть надійним захистом дому від зловмисників.

Класи броньованих дверей

Нижче можна ознайомитися, на які класи захисту діляться броньовані вхідні двері:

  • Перший клас дверей стійкий лише до фізичної сили людини, але за допомогою простих інструментів їх можна відчинити. Мають доволі тонкий метал та слабкий замок.
  • Другий клас дверей стійкий до фізичної сили та простих господарських інструментів.
  • Третій клас дверей стійкий до масивних інструментів, наприклад, металевого лому.
  • Четвертий клас дверей стійкий до механічних інструментів.
  • П’ятий клас дверей стійкий до використання електричних інструментів, наприклад, болгарки і подібних електричних приладів.
  • Шостий клас дверей стійкий до будь-яких типів інструментів. Даний тип дверей зламати практично неможливо.

Який клас дверей обрати

Кожен клас броньованих дверей має свою сферу застосування. Перший та другий клас дверей мають низький рівень захисту і їх можна використовувати лише як внутрішні двері, наприклад, в якості дверей офісу ітд. Третій та четвертий клас дверей мають середній рівень захисту, їх можна використовувати як зовнішні двері для житлових приміщень.

Найбільший рівень захисту мають броньовані двері п’ятого і шостого класу, їх використовують найчастіше в будівлях з підвищеною охороною, наприклад, банківських установах. Через їх доволі дорогу вартість, броньовані двері найвищого класу не часто використовують в житлових приміщеннях. Проте, встановивши броньовані двері найвищого класу, можна бути впевненим, що ваш дім буде надійно захищений від грабіжників.