11 листоп. 2016 15:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

65

0

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції

У Вінниці пройшов «Ярмарок кредитів»


На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції

 Майже сотню учасників зібрав у Вінниці перший «Ярмарок кредитів» для малого та середнього підприємництва, організований спільно Агенцією регіонального розвитку Вінницької області та Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації.

- Захід проводиться в рамках регіональної програми підтримки підприємництва, -  прокоментувала заступник в.о. директора Агенції регіонального розвитку Вінницької області Інна Загнітко. - Конкурс на проведення заходу виграла наша Агенція. Мета заходу – активізувати діяльність малого та середнього бізнесу і презентувати їм найкращі програми доступу до кредитних ресурсів. Хочемо створити в регіоні платформи для комунікації підприємців та представників банківських установ.

Обмінятись інформацією, презентувати свої продукти та налагодити зв’язки із бізнесом на «Ярмарку кредитів» завітали представники 14 банківських установ, що працюють на теренах Вінниччини. Загалом, «ярмаркувала» майже сотня учасників, а бізнес представляли як фізичні особи-підприємці, так і представники юридичних осіб. Захід проходив у форматі «світового кафе»: до банкірів підходили зацікавлені представники малого та середнього бізнесу і спілкувалися щодо умов кредитування. 

- Такий формат – дуже зручний: є можливість порівняти умови кредитування в різних банках та, що найважливіше, не витрачаючи зайвого часу, отримати інформацію про наявні ресурси відразу в одному місці, - прокоментували захід представники бізнесу.

На Вінниччині у малому та середньому бізнесі зайнято понад 160 тисяч осіб – це п’ята частина населення області. Вони забезпечують третю частину податкових надходжень до бюджету регіону. Цьогоріч понад 500 осіб зареєструвались, як фізичні особи підприємці, було створено понад 1000 юридичних осіб.

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції - фото 2

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції - фото 3

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції - фото 4

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції - фото 5

На «Ярмарку кредитів» вінницькі підприємці обирали вигідні пропозиції - фото 6

Укрінформ