2 серп. 2021 10:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

90

0

​На залізничному вокзалі у Жмеринці жінка пограбувала пенсіонерку – зірвала з шиї ланцюжок і втекла

​На залізничному вокзалі у Жмеринці жінка пограбувала пенсіонерку – зірвала з шиї ланцюжок і втекла

Під час посадки пасажирів у електропотяг зловмисниця зірвала з шиї літньої жінки ланцюжок з хрестиком.


​На залізничному вокзалі у Жмеринці жінка пограбувала пенсіонерку – зірвала з шиї ланцюжок і втекла

Протягом кількох годин після надходження повідомлення про злочин оперативні працівники жмеринської поліції встановили особу зловмисниці, яка в кінці липня на вокзалі пограбувала 79-річну пенсіонерку з Хмельниччини. Під час посадки пасажирів у електропотяг зловмисниця зірвала з шиї літньої жінки ланцюжок з хрестиком.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

1 серпня до жмеринської поліції звернулась 79-річна жителька Хмельницької області з заявою про те, що 25 липня близько 16.30 год на пероні вокзалу її пограбувала невідома жінка. За словами потерпілої, зловмисниця відвернула її увагу розмовою, а коли почалась посадка пасажирів на електропотяг - зірвала з її шиї ланцюжок з хрестиком та побігла у підземний перехід. Через тиждень літня потерпіла повернулась у Жмеринку та звернулась до поліції.

Як розповів т.в.о начальника Жмеринського районного відділу поліції Руслан Мілевський, за детальним описом потерпілої поліцейські встановили особу зловмисниці. 40-річна підозрювана раніше неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Протягом кількох годин оперативники розшукали підозрювану на одній з вулиць міста. У вчиненому вона зізналась та розказала, що коштовності потерпілої здала в ломбард.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення зловмисниці загрожує до 4 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції