23 лют. 2021 09:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

100

0

Набір у 1 клас Think Global відкрито! Бронюй місце і отримуй подарунки!

Набір у 1 клас Think Global відкрито! Бронюй місце і отримуй подарунки!

У Вінниці працює приватна школа Think Global


Набір у 1 клас Think Global відкрито! Бронюй місце і отримуй подарунки!

Коли дитина йде до першого класу, в житті всієї родини настає хвилюючий момент. Батькам дуже важливо в цей час дарувати ще більше підтримки. «А чи готова моя дитина до школи? Як їй допомогти, якщо вона зустріне перші шкільні труднощі?» – такі питання хвилюють багатьох батьків, чиї дітки невдовзі підуть до першого класу. Адже усім відомо, що початкова школа є переломним моментом на шляху становлення маленької особистості. Після садочка у дитини кардинально змінюється ритм життя, на маленькі плечі лягає яка-не-яка відповідальність. Це все дає стрес маленькому організму. Але не завжди школа – це посиденьки за партою на нудних уроках!

У Вінниці працює приватна школа Think Global!

Та школа Think Global оголошує набір в 1 клас!

У Think Global завдання не тільки навчити, але й створити максимально комфортні умови для найменших студентів – першокласників. Перевагою є те, що тут на постійній основі працює психолог. Він допоможе дитині легко пройти адаптацію. А сама атмосфера у школі надихає на навчання.

А якщо забронювати місце саме зараз, можна отримати у подарунок безкоштовну підготовку до школи (3 або 4 місяці) та гурток 1-го класу на вибір!!!

Безкоштовна підготовка до школи триватиме з березня по червень. У підготовчій програми школа Think Global враховує вимоги держстандарту у навчальних програмах і доповнюємо їх авторськими. Навчальні матеріали будуються згідно з кращими освітніми практиками Канади, Фінляндії, Сінгапуру тощо. За ці кілька місяців підготовки у Think Global, дитина уже буде повністю готова до школи, а головне – буде мати бажання навчатися!

А гуртки 1 класу будуть цікаві, та є можливість вибору:

- акторська майстерність

- я особистість

- art

- здорове харчування та інші

За всіма деталями:‎ +38067 844 65 45 очільниця школи Think Global Дарья Тарасович.

Вінниця, вул. Сонячна, 9.http://thinkglobal-vin.xyz