20 квіт. 2021 16:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

166

0

Начальнику патрульної поліції Вінниці зробили щеплення китайською вакциною

Начальнику патрульної поліції Вінниці зробили щеплення китайською вакциною

Почали вакцинацію працівників патрульної поліції


Начальнику патрульної поліції Вінниці зробили щеплення китайською вакциною

Вінницьких патрульних 20 квітня почали вакцинувати від COVID-19. Першими дозу вакцини CoronaVac (Sinovac) прийняли керівник управління Редван Усеінов та його заступники Олександр Гаркавюк і Василь Самаруха, а також ще близько 50 людей особового складу.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Вінницької області.

«Щодня патрульні поліцейські контактують з громадянами, тому для того, аби уберегти себе та знизити ризик поширення коронавірусної інфекції, охоронці порядку одними із перших розпочали проходити вакцинацію.

Надалі всі поліцейські, які виявили бажання, отримають щеплення від гострої респіраторної хвороби COVID-19», - зазначено в повідомленні.

Начальнику патрульної поліції Вінниці зробили щеплення китайською вакциною

Начальнику патрульної поліції Вінниці зробили щеплення китайською вакциною  - фото 2

Нагадаємо, 18 квітня Вінниччина отримала першу партію – 1170 доз вакцини Pfizer-BioNTech Comirnaty.

Першими отримали щеплення мешканці і працівники Ладижинського дитячого будинку інтернату та обласного пансіонату для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку. Друга категорія, хто отримає щеплення Pfizer – працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та прикордонники.

Як відомо, в Україні для вакцинації використовують вакцини:

AstraZeneca (Covishield).Вакцина розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією AstraZeneca. Дозволена для екстреного використання в Європейському Союзі та інших країнах.

Sinovac Biotech. Вакцина китайського фармацевтичного підприємства Sinovac Biotech, що спеціалізується на виробництві вакцин проти гепатиту та грипу. Дозволена для екстреного використання в Азербайджані, Бразилії, Китаї, Чилі, Індонезії та Туреччині.

Pfizer-BioNTech. Вакцину розробила німецька біотехнологічна компанія BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer. Дозволена для повного використання у: Швейцарії, Королівстві Бахрейн, Саудівській Аравії. Екстрене використання, дозволене ВООЗ, діє в США, Великій Британії, Європейському Союзі, Швейцарії, Аргентині, Австралії, Канаді, Чилі, Мексиці, Об'єднаних Арабських Еміратах та в багатьох інших країнах.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info