5 лют. 2016 13:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Влада
0

363

0

Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова

Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова

 ГУ Нацполіції у Вінницькій області очолив Антон Шевцов


Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова

 Сьогодні, 5 лютого, заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко представив особовому складу головного управління Нацполіції у Вінницькій області нового керівника. Начальником ГУ Нацполіції у Вінницькій області призначено Антона Шевцова.

Наказ про призначення підполковника поліції Антона Шевцова начальником ГУ Нацполіції у Вінницькій області підписано 28 січня 2016 року.

Заступник Голови Національної поліції України зазначив, що новопризначений керівник добре знає оперативну роботу, має великий досвід професійної діяльності та під його керівництвом вінницька поліція ефективно виконуватиме поставлені завдання.

В свою чергу губернатор області Валерій Коровій побажав новому керівнику успішної роботи на благо мешканців Вінниччини та пообіцяв і надалі підтримку тих процесів реформування, які наразі відбуваються в правоохоронній системі.

Новопризначений начальник поліції подякував за високу довіру та зазначив, що він має досвід роботи у різних підрозділах. Також підполковник поліції зауважив, що для нього важлива думка кожного працівника, він з повагою поставиться до всіх, хто готовий до дієвої роботи на благо людей.

Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова 

Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова - фото 2 

Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова - фото 3 

Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова - фото 4 

Начальником поліції Вінниччини призначили кримчанина Шевцова - фото 5

Довідка.

Шевцов Антон Валерійович народився 29 липня 1976 року в місті Севастополі.

В органах внутрішніх справ з грудня 1998 року. Працював на оперативних та керівних посадах в УБОЗ УМВС України в м. Севастополі. Під час загальновідомих подій весни 2014 року в Автономній Республіці Крим Антон Валерійович добровільно вступив до роти патрульної служби міліції особливого призначення «Луганськ – 1».

З листопада 2015 року до 28 січня 2016 року Антон Шевцов працював начальником Чернігівського відділу поліції.

ВИННИЦА.info, фото відділу комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

title