19 груд. 2019 16:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

217

0

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото

19 грудня у Вінниці зафіксували рекорд України. 25-річна Надія Яворовенко стала рекордсменкою, отримавши найбільшу кількість дипломів про вищу освіту.


Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото

19 грудня у Вінниці зафіксували рекорд України. 25-річна Надія Яворовенко стала рекордсменкою, отримавши найбільшу кількість дипломів про вищу освіту. Сьогодні дівчина захистила дев’яту магістерську роботу. Диплом вручав представник Книги рекордів України.

«Номінація: «Наймолодша українка віком до 25 років, яка отримала найбільшу кількість дипломів про вищу освіту в Україні та країні ЄС». Всі дипломи напрацьовані і отримані чесно. Поки не перевірили, правду кажучи, у мене закладалися сумніви, що це можливо. Перед цим в Україні не було спроби встановити такий рекорд. Ми дуже здивувалися, коли отримали таку заявку. Дівчина, якій на той час не було 25 років, здобувала дев’яту освіту», - прокоментував представник Книги рекордів України.

Надія ж розповіла, що у Вінниці навчалася у школі №12, закінчила гімназію №30, де речі, без золотої медалі. Далі вирішила вступати одразу до двох вищих навчальних закладів. Саме у торговельно-економічному університеті випала нагода здобувати одразу два дипломи – український та французький.

«Після закінчення школи пішла у Вінницький торговельно-економічний інститут і також в Національну академію внутрішніх справ. Торговельно-економічний пропонував отримати два дипломи – французький та український. Протягом двох років ми поглиблено вчили французьку мову,а згодом вже нас навчали економічних спеціальностей на французькій мові. Після того я вирішила поїхати до Франції і навчатися на денному відділенні, спробувати свої сили. Був період, коли одночасно навчалася на трьох спеціальностях», - розповідає вінничанка.

Надія Яворовенко зізнається, спочатку у Франції було нелегко адже існував мовний бар’єр. Сьогодні рекордсменка працює в юридичній компанії в місті Ліон (Франція).

«Мій роботодавець знає, що у мене є декілька дипломів, він пишався тим, що у нього є такий спеціаліст», - додає вінничанка.

Поки що Надія не планує здобувати десяту вищу освіту, однак не виключає, що в майбутньому це станеться.

«Сьогодні дев’ять вищих освіт – це вже немало для мене. Я планую далі працювати і писати кандидатську дисертацію. Можливо, в майбутньому, якщо для мої професії потрібні будуть якісь додаткові знання, будуть додаткові дипломи», - зазначає вона.

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото

Освіти Надія здобула за такими спеціальностями: менеджмент (університет Auvergne I - Франція); управління підприємствами (Ecole Universitaire du Management - Франція); менеджмент організацій (Київський торговельно-економічний університет України); менеджмент готельно-ресторанної справи (Київський торговельно-економічний університет України); бакалавр з права - диплом з відзнакою (Національна академія внутрішніх справ України); магістр права - диплом з відзнакою (Національна академія внутрішніх справ України); перекладач іноземних мов (Université Nice Sophia Antipolis - Франція); магістр європейського права (Institut du Droit, de la Paix et du Développement de l’Université Nice Sophia Antipolis - Франція).

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 2

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 3

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 4

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 5

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 6

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 7

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 8

Надія з Вінниці отримала 9 дипломів про вищу освіту і встановила рекорд України. Фото - фото 9

Вінниця.info