10 берез. 2021 11:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Економіка
0

50

0

Надійність та стабільність: споживачі блакитного палива обирають ТОВ «Вінницягаз Збут»

Надійність та стабільність: споживачі блакитного палива обирають ТОВ «Вінницягаз Збут»

Як стати клієнтом ТОВ «Вінницягаз Збут»


Надійність та стабільність: споживачі блакитного палива обирають ТОВ «Вінницягаз Збут»

Після відкриття в Україні ринку газу для населення споживачі можуть обирати постачальника ресурсу, не зважаючи на місце його знаходження. Цією можливістю вже скористалося майже 2% споживачів ТОВ «Вінницягаз Збут».

Частішають випадки, коли «нові-старі» споживачі повертаються до свого перевіреного постачальника. Серед них і жителька села Сутисок Тиврівського району Галина Лісніченко. Жінка скористалась послугами іншого постачальника газу, але за два місяці повернулась до ТОВ «Вінницягаз Збут».

«Зять з дочкою порадили мені та допомогли змінити постачальника. Вже з 1 січня 2021 року я була клієнтом іншої газопостачальної компанії. Але переваг у даному виборі я не відчула. Показники не знаєш куди передати. Платіжку за січень отримала аж 28 лютого. Цілий місяць як на голках. Ціна за газ майже однакова, але сервіс далекий від ідеального. Тому попросила дітей, щоб повернули мене назад до «Вінницягаз Збуту». Тут все перевірено, надійно та стабільно», — розповідає пані Галина.

Багато споживачів газу думає, що постачальника можна змінювати лише один раз і повертатися до компанії, яку змінив, не можна. Це не так. На сьогодні понад півтори сотні жителів регіону, які обрали іншого постачальника в кінці минулого року, повернулись до ТОВ «Вінницягаз Збут». Дехто послугами іншого постачальника користувався менше місяця.

«Зазвичай клієнти, котрі повертаються до нас, найчастіше нарікають на сервіснового постачальника. Зокрема, на обмеження прямого зв’язку з компанією, відсутність фізичних точок доступу та звичних онлайн послуг. Також деякі надавачі послуг не забезпечують споживачів друкованими рахунками. Трапляються випадки, коли «нові-старі» клієнти невдоволені тим, що інший постачальник надає їх персональні дані третім особам», - зауважує директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Як стати клієнтом ТОВ «Вінницягаз Збут»?

Для того, щоб стати клієнтом ТОВ «Вінницягаз Збут» потрібно подати Заяву-приєднання. Це можна зробити кількома способами:

  • відправити заявку на e-mail: [email protected];
  • за допомогою сайту ТОВ «Вінницягаз Збут»;
  • через Особистий кабінет на оновленому порталі 104.ua;
  • особисто у відділеннях ТОВ «Вінницягаз Збут» (адреси тут);
  • за телефоном контакт-центру (0432) 60 -53-04; (067)43-311-89; (067) 43-364- 15.

Як укласти договір?

Для укладання договору клієнту потрібно подати такі документи:

  • заява-приєднання до умов договору постачання природного газу;
  • документи, якими визначено право власності чи користування на об'єкт (приміщення);
  • документ, що посвідчує особу споживача, а також реєстраційний номер облікової картки платника податків.

З актуальною редакцією Договору можна ознайомитися тут.

Надійність та стабільність: споживачі блакитного палива обирають ТОВ «Вінницягаз Збут»

Скільки часу потрібно для оформлення документів?

Протягом 1-3 робочих днів працівники компанії перевірять ваші документи.

Укладення договору має завершитись не пізніше, ніж за 20 днів, але, як правило, це відбувається набагато швидше.

Протягом трьох робочих днів після укладення договору вам повідомлять дату, з якої ви стали клієнтом компанії.

Переваги ТОВ «Вінницягаз Збут» перед іншими постачальниками.

Компанія має та постійно оновлює онлайн сервіси, через які зручно передавати показання лічильника, платити за спожитий газ, дізнаватися історію платежів та ін. На сьогодні, крім п’яти відділів продажів і 22 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівця компанії, споживачам доступні такі електронні сервіси: Особистий кабінет на сайті 104.ua; чат-боти Viber 7104ua і Telegram 7104ua; мобільні додатки 104 Mobile (Android) і 104 Mobile Lite (iOS).

«Вінницягаз Збут» є багаторічним надійним постачальником природного газу для понад 450 тис. домогосподарств, а також майже 2,5 тис. підприємств, установ і організацій Вінниччини. Обирайте стабільність! Обирайте надійного постачальника газу!

Всю актуальну інформацію про компанію дізнавайтесь на сторінці ФБ та офіційному сайті.