27 січ. 2021 15:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

90

0

Напередодні на Вінниччині в аваріях постраждали троє людей

Напередодні на Вінниччині в аваріях постраждали троє людей

За усіма фактами травмування людей поліцією розпочаті кримінальні провадження.


Напередодні на Вінниччині в аваріях постраждали троє людей

Впродовж 26 січня на Вінниччині сталася серія аварій, в яких травми отримали двоє пішоходів та один водій. За усіма фактами травмування людей в поліції розпочали кримінальні провадження.

Як інформують у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області, дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувався один водій та двоє пішоходів, стались у Вінниці, Тульчинському та Хмільницькому районах.

У Вінниці дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Гонти. За попередньої інформації, 60-річний водій легковика Skoda, під час повороту, допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ». У результаті зіткнення 40-річний водій «ВАЗу» отримав тілесні ушкодження.

Цього ж дня в Тульчинському районі, в селі Кирнасівка, 30-річний водій «ВАЗу» збив місцеву жительку-пішохода, яка йшла по узбіччю дороги. 49-річну потерпілу госпіталізували.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода за участі пішохода сталася в Хмільницькому районі в селі Кожухів. 30-річний водій автомобіля Fiat, житель Вінниці, збив 64-річного пішохода. Попередньо встановлено, що потерпілий рухався по проїжджій частині дороги.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, чоловіка, який врізався у відбійник на Вінниччині, взяли під варту. Внаслідок аварії загинула його дружина.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції