2 січ. 2020 10:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

88

0

Наприкінці року вінничани скаржились меру на ресторани і крики тамади

Наприкінці року вінничани скаржились меру на ресторани і крики тамади

Одні просять закрити ресторан, інші просять – дозволити роботу лише до 21.00 години


Наприкінці року вінничани скаржились меру на ресторани і крики тамади


В останній тиждень грудня мешканці Вінниці написали до міського голови 12 звернень. Три з них, це скарги від жителів Вишеньки на діяльність ресторанних закладів і порушення режиму тиші. Одні просили закрити ресторан, інші просять – дозволити роботу лише до 21.00 години. Поки одні вінничани святкували корпоративи, інші дратувались.

Скарги зареєстровані в розділі Публічні звернення громадян на сайті Вінницької міськради.

«Шановний Сергію Анатолійовичу, ПРОСИМО! Сприяти припиненню діяльність «ресторану» «СТАРИЙ ЙОРК» знаходиться за адресою: Вінниця 600 річчя 66А .Проживаєм за адресою Вінниця 600 річчя 66В, з 12.00 ЩОДЕННЕ !!! ГУПАНЬЕ МУЗИКИ !!! (У них явні проблеми з шумоізоляцією т.к крики тамади та їх гостей чутні в окрузі і взимку і влітку!), П'яні компанії які вивалюють з цього закладу... мотивують в написанні подібної скарги! (

Живемо в новобудові але навіть при зачинених вікнах, лягти спати НЕМОЖЛИВО! так, що живемо і відпочиваємо за графіком роботи «Старого Йорка». На прохання не включати музику НЕ РЕАГУЮТЬ! -це і зрозуміло, бо власників цікавлять гроші, а не спокійний відпочинок жителів району в своїх квартирах...», - зазначено в зверненні, направленому 29 грудня.

«Доброї ночі, пане мер.

Прийміть чергову скаргу на діяльність ресторану Доктор Гурвін. Зараз 29.12.2019 року 01:46 ночі, а ресторан до цього часу працює, хоча Департаментом встановлений режим роботи закладу до 23:00. На літньому майданчику незаконно відкритим способом жариться шашлик (який так почав жаритись ще з 9:00 28.12.2019) в даний час на 01:52 під ялинками всупереч усім санітарним та пожежним нормам.

І ще до цього 28.12.2019 з 20:00 до 23:00 із ресторану гучно грала дискотечна музика із низькими басами, на що був викликаний екіпаж поліції в 22:45. Музичний супровід згідно санітарних норм дозволений для ресторану виключно до 22:00.

Зважаючи на порушення режиму роботу закладу, та неодноразові мої заяви з приводу порушення рестораном гром. тиші прошу обмежити режим роботи закладу до 21:00!», - пишуть люди.

«Доброго вечора! Прошу допомоги по питанню у мому будинку працює кафе у підвальних приміщенні, яке не дає нормально жити. Кафе відкрили а про шумоізоляцію не подумали. Постійно порушуючи режим тиші після 22:00. Палять у підвалі сигарети і не тільки. У мене маленька дитина я хочу, щоб вона цим дихала і прокидалась бо у них корпоратив і їм байдуже що тут живуть люди. Просиш реакції нуль. Дякую надіюсь на вашу підтримку», - зазначено в зверненні від 24 грудня.

Вінниця.info, фото – з відкритих джерел в мережі Інтернет