11 лют. 2022 13:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Влада
0

171

0

Нардепка з Вінниці повідомила, що стане мамою

Нардепка з Вінниці повідомила, що стане мамою

В Олександри Устінової та її чоловіка буде донька


Нардепка з Вінниці повідомила, що стане мамою

Народна депутатка з Вінниці Олександра Устінова чекає на дитину. Жінка полетіла до свого чоловіка у США, який там працює. Відомо, що у пари буде донька.

Про це Олександра Устінова повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

«Офіційно) так, зовсім скоро ми з моїм чоловіком станемо мамою і татом. Вітання приймаємо тут). Я вже майже 2 тижні, як на лікарняному, оскільки скоро маю народити донечку. Досить довго приховувала свою вагітність, знаючи «доброзичливих» колег, працювала і ходила на роботу, поки лікарі не переконали таки піти на вимушений лікарняний.

Нарешті, хоч і на кілька місяців, але наша родина разом. Як багато хто з вас уже знає, (хто ні – читайте декларації :)), мій чоловік працює в США і вже 3 роки через його роботу і мій громадянський обов'язок ми живемо на дві країни, і навіть на два континенти. Але наша дівчинка сказала «досить!» і внесла корективи в наше «інтернаціональне» сімейне життя, ще до народження. Оскільки Льоша приїхати більше, ніж на 2 тижні не може, то щоб бути разом, коли малеча прийде в світ, я поїхала до чоловіка. Зараз, я зобов’язана трохи приділити час найважливішому.

Щоб уникнути всіх майбутніх запитань донечка буде громадянкою України. В моєму житті були десятки можливостей з 15 років, коли я поїхала в США на навчання, залишитися в там. Але кожного разу я поверталася додому, в Україну, навіть, коли це було досить важко для родини. Звичайно, власникам кількох паспортів, які зараз намагаються звинуватити в чомусь мене, це важко зрозуміти. Вони не пройшли Майдан, не ховали друзів, які не повернулися з війни. Для них Україна – це не Батьківщина, а ще один паспорт в кишені.

Після народження дитини сидіти в декреті не збираюсь) дуже багато роботи в Раді)», – йдеться у дописі депутатки.

Нагадаємо, в червні Устінова увійшла в окреме об’єднання «Справедливість», яке створили через недовіру до керівництва політсили «Голос» (очільником фракції тоді був Ярослав Железняк). Після цього, в липні, Олександра Устінова заявляла про вихід з лав політсили «Голос».

А вже під час позачергового засідання Верховної Ради 17 грудня заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко повідомив про зміну голови фракції партії «Голос». Очолила фракцію Олександра Устінова, яка на місцевих виборах 2020 року змагалась за посаду мера Вінниці.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, головне фото зі сторінки Олександри Устінової