23 груд. 2010 10:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

33

0

Найкращих студентів та учнів Вінницької області привітав Володимир Гройсман

Найкращих студентів та учнів Вінницької області привітав Володимир Гройсман

22 грудня в театрі ім. Садовського відбулось урочисте привітання учнів та студентів Вінничини, стипендіатів Вінницької міської ради які здобули призові місця у всеукраїнських та альтернативних олімпіадах різних рівнів.


Найкращих студентів та учнів Вінницької області привітав Володимир Гройсман

22 грудня відбулось урочисте привітання учнів та студентів Вінничини, стипендіатів Вінницької міської ради які здобули призові місця у всеукраїнських та альтернативних олімпіадах різних рівнів.

Про це повідомляє управління у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради

Щомісяця кращі учні Вінницьких загальноосвітніх, спортивних та спеціалізованих мистецьких шкіл, а також студенти вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, які здобули призові місця у всеукраїнських та альтернативних олімпіадах різних рівнів, отримують стипендії міськради. Упродовж І півріччя 2010-2011 навчального року стипендіатами стали майже 330 учнів та студентів, які вибороли понад 1600 призових місць у міських, обласних та всеукраїнських олімпіадах.

Наприкінці року представники учнівської та педагогічної еліти міста зібралися у театрі ім. Садовського, де в урочистій атмосфері кращих з кращих привітав Вінницький міський голова Володимир Гройсман. Очільник міста зазначив, що сьогодні у Вінниці є значні перемоги та досягнення на освітянській ниві. «Ми маємо гідну шкільну еліту, яку слід підтримувати і робити усе для того, аби кількість таких талановитих дітей у Вінниці невпинно зростала. Сьогодні мені, не менш ніж вашим батькам, хочеться, щоб на кожному етапі свого життя ви були переможцями. Те покоління, яке сьогодні присутнє у цій залі, в майбутньому вершитиме долю нашого міста, області та країни. Бажаю вам вдалого завершення року, що минає, а у наступаючому - завжди бути першими». - говорить Володимир Гройсман.

ВИННИЦА.info


0
0