3 груд. 2020 17:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

66

0

Найкращий варіант для вигідного інвестування у 2020 році!

Найкращий варіант для вигідного інвестування у 2020 році!

Інвестиції в нерухомість – надійний та перевірений шлях примноження капіталу


Найкращий варіант для вигідного інвестування у 2020 році!

Інвестиції в нерухомість – надійний та перевірений шлях примноження капіталу. Ви отримуєте реальний продукт, а не уявну перспективу. Інвестуючи на стадії будівництва, Ви можете зекономити на вартості нерухомого об’єкту до 5%, а далі перепродати своє житло за вищою ціною. Варто врахувати, що будь-який вид нерухомості має тенденцію до подорожчання, тому програти від придбання житла практично нереально. Як правило, вартість квартири зростає відразу після введення в експлуатацію на 10-20%.

Компанія Вінницябуд розширює територію своєї діяльності. Завершивши будівельні роботи житлового будинку у м. Калинівка, Вінницької області, розпочала будівництво ЖК Курортний у перлині туристичної Вінничини - місті Хмільник. Хмільник – місто обласного значення, адміністративний центр Хмільницького району Вінницької області, єдиний в Україні радоновий курорт державного значення. Основою економіки цього району є туристично-рекреаційна галузь, це і зумовлює майже повну відсутність великих промислових підприємств. З іншої сторони, великі підприємства були б потенційними забруднювачами навколишнього середовища, що негативно впливало б на рекреаційний потенціал субрегіону. Адже саме, туристична галузь є стратегічним напрямом соціально-економічного розвитку цього регіону. Також варто зазначити, що в сільських радах відсутні готелі та аналогічні засоби розміщення, що в рамках розвитку туристичного потенціалу субрегіону може розглядатись як одна із проблемних позицій. Відповідно до стратегії розвитку курорту «Хмільник» на період до 2027 року стратегічним баченням є - курорт «Хмільник» у 2027 році – визнаний у світі лідер лікувальновідновлювальної радонотерапії та туристичний центр, відкритий до інвестицій. У зв’язку з цим, у березні 2020 року в Хмільнику відбулась презентація проекту «Нова сучасна модель розвитку туристичного-курортного міста», що реалізується ГО «Туристично-оздоровча Україна» у партнерстві з Хмільницькою міською радою та ГО «ПРАВО» за підтримки Проекту ПРОМІС. Проект спрямований на розвиток туристичної індустрії міста і передбачає створення туристично-інформаційного центру, нових туристичних продуктів та розвитку нових моделей бізнесу у сфері туризму.

На даний момент, м. Хмільник – варіант вигідного інвестування у житлове будівництво, адже має високу рентабельність, гарантію повернення вкладу та надійність розміщення капіталу в умовах економічної кризи.

Вінницябуд пропонує у ЖК Курортному однокімнатні квартири 41,97 m²; 45,00 m²;50,78 m².

Спеціальна пропозиція – знижка 5% на честь відкриття відділу продажів у м. Хмільник до 31.08.2020 року!

За детальною інформацією звертайтесь у відділ продажу: 0980100333.