25 черв. 2021 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

367

0

Найпопулярніші в Україні привезені машини з Європи - рейтинг кращих

Найпопулярніші в Україні привезені машини з Європи - рейтинг кращих

Розглянемо ТОП найпопулярніших пригнаних з Польщі автомобілів


При виборі б / у автомобіля багато хто хоче заощадити. Навіщо купляти машину за 10 тисяч доларів, якщо можна пригнати і розмитнити її за 7. А в Європі і дороги краще, і догляд завжди правильний, і так далі. Чи так це насправді чи це просто вигадки перекупів залишиться загадкою. Розглянемо ТОП найпопулярніших пригнаних з Польщі автомобілів.

Найпопулярніші в Україні привезені машини з Європи - рейтинг кращих

Які автомобілі найчастіше привозять в Україну з Європи?

Як би дивно це не звучало, але найпопулярнішою маркою по пригону авто є Шкода. Здивовані? Все цілком логічно. Машини Шкода збираються на одному заводі з авто Фольксваген. У них взаємозамінні деталі, еталонна надійність і високий комфорт, однак ціна на машини і вартість обслуговування трохи нижче.

Друге і третє місце між собою розділили Фольксваген і Тойота. Нічого дивного і незвичайного. Як Пассат, так і Камрі вважаються кращими в своєму класі і це не дарма. Якщо розбирати конкретно моделі, то Гольф лідер по «приженуть» в цьому році. Правда, він випередив Пассат всього на кілька машин.

Купуючи машину в Європі, не обов'язково їздити туди по запчастини. Доставка запчастин з Польщі з сайту Автоплюс допоможе вибрати оригінальні запчастини за доступною ціною.

Не дивно, що рейтинг покупки нових автомобілів дуже відрізняється. Перші 4 місця займають паркетники і позашляховики. А з першої десятки тільки два седана серед позашляховиків.

У лідери вибилися Тойота і Кіа. З невеликим відривом Rav4 переміг Спортейдж. Хоча ще минулого місяця Спортейдж був самим продаваним новим автомобілем в Україні.3 і 4 місце займають дуже схожі авто - Дастер і Кашкай. Моделі схожі за ціною і по конструкції.

Тільки після таких машин йдуть Рено Сандеро і Логан. Ці дві моделі не дарма вже встигли назвати «народними». Вони мають ряд переваг, які допомагають в завоюванні шанувальників:

  1. Ціна нового автомобіля.
  2. Стійкість до наших доріг.
  3. Високий «запас» двигуна.
  4. Відносно низька ціна обслуговування .

Якщо говорити простіше - Рено Сандеро і Логан це те, що можна назвати дешево і сердито. Крім китайських автомобілів, якість яких можуть повить тільки запчастини з Польщі, Рено одна з найдешевших фірм на авторинку.

Н2 Що робити після покупки автомобіля з Європи?

Неважливо яке б / у авто Ви придбали, першим справах бажано провести йому технічний огляд. Це для Вашої безпеки. Замінити проблемні деталі допоможе сайт Автоплюс. На ньому можна підібрати те, що потрібно за допомогою фільтра і підбору запчастин саме до Вашої комплектації авто. Зате Ви будете впевнені в тому, що машина проїде не одну тисячу кілометрів.