30 верес. 2020 13:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

61

0

Не впоралися з керуванням: на Вінниччині внаслідок двох ДТП постраждали три людини

Не впоралися з керуванням: на Вінниччині внаслідок двох ДТП постраждали три людини

Травми отримали два водії та пасажир однієї з автівок.


Не впоралися з керуванням: на Вінниччині внаслідок двох ДТП постраждали три людини

29 вересня у Тульчинському та Ямпільському районах водії «ВАЗу» та Opel Vectra не впоралися з керуванням та з’їхали з дороги. В результаті аварій в лікарнях опинилися обидва водії та пасажир однієї з автівок.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, близько 20-ї години поблизу села Мазурівка Тульчинського району 55-річний водій автомобіля «ВАЗ 21099» не впорався з керуванням транспортного засобу та з’їхав у кювет.

У результаті аварії чоловіка з множинними переломами ребер, тазу та травмою голови госпіталізували у реанімацію.

На автодорозі Ямпіль – Велика Кісниця, поблизу села Франківка, 26-річний водій Opel Vectra не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль зіткнувся з деревом. У результаті аварії водій транспортного засобу та його пасажир з травмами голови різного ступеню тяжкості доставлені у лікарню.

Автомобілі помістили на арештмайданчик.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, в Калинівському районі сталася смертельна аварія. Водій Land Cruiser врізався в дерево. Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще четверо – отримали травми.

Вінниця.info, фото – ілюстративне