6 квіт. 2020 13:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

66

0

Немирів передасть для медзакладів Вінниці 3 шкільних автобуси та 1 апарат штучної вентиляції легень

Немирів передасть для медзакладів Вінниці 3 шкільних автобуси та 1 апарат штучної вентиляції легень

Транспортні засоби використовуватимуть для потреб психлікарні та онкодиспансеру, а ШВЛ – у Вінницькій центральній районній лікарні.


Немирів передасть для медзакладів Вінниці 3 шкільних автобуси та 1 апарат штучної вентиляції легень

Немирівська районна рада прийняла рішення про передачу у Вінницю в тимчасове користування трьох шкільних автобусів та одного апарату штучної вентиляції легень. Транспортні засоби використовуватимуть для потреб психлікарні та онкодиспансеру, а ШВЛ – у Вінницькій центральній районній лікарні.

Про це повідомляють на сайті Немирівської РДА.

Профільна комісія вирішила

- Погодити передачу в тимчасове користування 3-х шкільних автобусів відділу освіти Немирівської районної державної адміністрації до КНП «Авторемонтна база закладів охорони здоров’яВінницької обласної Ради» для використання в подальшому Комунальним некомерційним підприємством «Вінницька обласна психіатрична лікарня № 2 Вінницької обласної ради» та Комунальним некомерційним підприємством «Подільський регіональний центр онкології Вінницької обласної ради» відповідно до протоколу позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 31 березня 2020 року № 14;

- Виділити два автобуси для перевезення медичних працівників району до місця роботи;

- Зупинити діяльність міжвідомчої робочої групи щодо протидії нелегальному обігу алкогольної продукції, утвореної розпорядженням заступника голови райдержадміністрації від 27.02.2020 року № 43, на період карантину;

- Погодити залучення 1-го апарату ШВЛ з КНП «Немирівська центральна районна лікарня Немирівської районної ради» до КНП «Вінницька центральна районна клінічна лікарня Вінницької районної ради».

Нагадаємо, що з 7 квітня Вінницька центральна районна лікарня функціонуватиме як інфекційна зі збереженням профілів. В лікарню планують перевести всіх пацієнтів з COVID-19, які зараз знаходяться в інших закладах.

Вінниця.info