3 черв. 2020 13:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

77

0

Неодноразово судимий житель Хмільника знову повернеться у в’язницю через побиття

Неодноразово судимий житель Хмільника знову повернеться у в’язницю через побиття

Йому призначили покарання, пов’язане з позбавленням волі на 4 роки 6 місяців


Неодноразово судимий житель Хмільника знову повернеться у в’язницю через побиття

На Вінниччині засуджено раніше неодноразово судимого жителя міста Хмільника, який у стані алкогольного сп’яніння побив людину. Йому призначили покарання, пов’язане з позбавленням волі на 4 роки 6 місяців.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

За принципової позиції Калинівської місцевої прокуратури Вінницької області судом засуджено раніше неодноразово судимого жителя міста Хмільник за вчинення умисних злочинів, у тому числі, хуліганства.

Прокурором у суді доведено, що зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок, загальноприйняті норми і правила поведінки та виражаючи явну неповагу до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, безпричинно спричинив тілесні ушкодження потерпілому.

Дії засудженого кваліфіковані за ч. 3 ст. 296 КК України, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганство), вчинене особою, раніше судимою за хуліганство.

Правову оцінку діям вказаного правопорушника надано Хмільницьким міськрайонним судом, який визнав останнього винним у скоєнні злочину та призначив покарання, пов’язане з позбавленням волі на 4 роки 6 місяців.

Рішенням Вінницького апеляційного суду вирок Хмільницького міськрайонного суду залишено без змін.

Вінниця.info