23 берез. 2021 15:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

649

0

Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості

Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості

У Вінниці відчиняє свої двері медичний заклад нового формату – Центр сучасної неврології «Нейромед»


Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості

У Вінниці відчиняє свої двері медичний заклад нового формату – Центр сучасної неврології «Нейромед». Тому відтепер медичні послуги стали доступнішими і для жителів Замостянського району. Заклад працює за сучасними медичними стандартами, що дає змогу пройти якісну діагностику та отримати консультації фахових спеціалістів та ефективне лікування.

Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості

П’ятий Центр мережі «Нейромед» надає розширений спектр послуг, в тому числі повний комплекс МРТ і УЗ-діагностики. У закладі працює магнітно-резонансний томограф експертного класу – Philips Achieva 1,5 Tесла. Це дозволяє отримувати зображення органів та систем надвисокої роздільної здатності.

Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості - фото 2

За допомогою МРТ можна обстежити: головний мозок, судини, хребет, м’які тканини, суглоби, органи черевної порожнини та органи малого тазу. Це абсолютно безболісний метод, що дозволяє діагностувати захворювання без променевого навантаження. Великою перевагою МРТ – є можливість застосування дітям будь-якого віку і вагітним.

УЗ-діагностика дозволяє оцінити кровотік по судинах, перевірити роботу серця, щитовидної залози, органів черевної порожнини, оцінити цілісність нервів.

У медичному центрі «Нейромед» працюють фахівці, професіонали, які щиро бажають допомогти кожному пацієнту. До кожного відвідувача знаходять індивідуальний підхід і що найголовніше – результативне лікування виявленої проблеми.

Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості - фото 3

В медичному центрі «Нейромед» на пацієнтів чекають:

  • досвідчені лікарі-радіологи і рентгенлаборанти;
  • експертна магнітно-резонансна томографія;

  • якісна ультразвукова діагностика;

  • фахова консультація лікарів-неврологів.

Лікарі-неврологи займаються лікуванням та профілактикою захворювань нервової системи, які проявляються головними болями, запамороченнями, болями в спині, слабкістю кінцівок, їх онімінням, метозалежності, розладах сну, тривожності та інше. Лікар проводить детальне обстеження, щоб знайти причину і призначити лікування. За потреби направляє на діагностику.

Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості - фото 4

«Нейромед» – це високий рівень сервісу, дотримання максимальної конфіденційності та стерильності. Основна мета медичного закладу – надати якісні медичні послуги у комфортних умовах, а також забезпечити індивідуальний комплексний підхід до вирішення проблем абсолютно кожного пацієнта. Сучасне високотехнологічне обладнання, досвідчені лікарі – проведуть якісну діагностику та лікування хвороби.

Новий діагностичний центр будували з урахуванням інтересів тих, хто живе і працює у східній частині Вінниці. Розташування Центру – на перетині проспекту Коцюбинського та вулиці Замостянської, а також сусідство з офісними будівлями, – дозволить не витрачати багато часу на дорогу, перебуваючи у «вічних» заторах. Врахували також і те, що пацієнти, які приїжджають з інших населених пунктів, можуть за кілька хвилин дістатися до закладу. Адже «Нейромед» знаходиться у 10 хвилинах від Центрального автовокзалу та 15 хвилинах від Залізничного вокзалу.

Нейромед – якісна та доступна медицина для кожного вінничанина. Нове відділення тепер і на Замості - фото 5

У медичному центрі «Нейромед» кожен може отримати якісне і своєчасне обслуговування, консультацію досвідчених фахівців, професійну діагностику та ефективне лікування.

Новий медичний центр «Нейромед» знаходиться за адресою: вул. Замостянська, 26 (Будинок побуту «Ювілейний»).

Записатися на обстеження, прийом спеціалістів, або отримати додаткову інформацію можна за телефонами: (068) 293 18 81, (063) 306 47 13.

Також «Нейромед» можна знайти в соціальних мережах і на офіційному сайті:

Сайт «Нейромед»; Instagram; Facebook