15 листоп. 2016 16:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

193

0

Незвичні професії вінничан: 18-річний Олексій працює майстром манікюру

Незвичні професії вінничан: 18-річний Олексій працює майстром манікюру

Майстер манікюру Олексій привертає клієнток безкоштовним масажем рук


 В холі одного з вінницьких торгово-розважальних центрів другий місяць працює 18-річний Олексій Лущан. Хлопець одразу привертає до себе увагу, адже займається нетиповою для чоловіків справою - він майстер манікюру.

«Моя мати майстер манікюру. Тому, як правильно треба доглядати за нігтями, бачив з дитинства. І коли повстало питання, ким я буду працювати, я зрозумів, що зможу легко реалізувати себе у цій справі. Спочатку мене мама трішки вчила. Потім пішов на курси. По їх завершенню мені одразу запропонували роботу. Тут на мене звертають увагу. Бо я нетиповий представник цієї професії. Всі хочуть знати, чому я тут? Чому цим займаюся? А мені просто це подобається. Це творча робота, робота з людьми. Я тут, як психолог. Та між тим, відкрию секрет, я вчуся спілкуванню з дівчатами», - розповів Олексій.

Олексій каже, клієнток не відлякує те, що він хлопець.

«Якби ви знали, які він робить масажі рук після манікюру! У нього фішка така. Мені ніколи таких не робили. Я місяць тому випадково записалася на фарбування гелевим лаком. Виявилося, до хлопця. Тепер буду ходити тільки до Олексія», - розповідає клієнтка Анастасія Судік.

Вінниця.info пропонує читачам в коментарях ділитись історіями своїх друзів та знайомих, які обрали нетипові для загалу професії.

Незвичні професії вінничан: 18-річний Олексій працює майстром манікюру 

Незвичні професії вінничан: 18-річний Олексій працює майстром манікюру - фото 2

Незвичні професії вінничан: 18-річний Олексій працює майстром манікюру - фото 3

Незвичні професії вінничан: 18-річний Олексій працює майстром манікюру - фото 4

Незвичні професії вінничан: 18-річний Олексій працює майстром манікюру - фото 5

Вінниця.info