5 листоп. 2019 15:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

4031

0

Нова служба таксі «ЕКО ТАКСІ» 7737 у Вінниці!

Нова служба таксі «ЕКО ТАКСІ» 7737 у Вінниці!

Служба ЕКО ТАКСІ почала працювати у місті з листопада місяця 2019 року.


Нова служба таксі «ЕКО ТАКСІ» 7737 у Вінниці!

Нашому місту є чим пишатися. У Вінниці працює служба таксі, для працівників якої справою честі є забезпечення комфорту, високої якості послуг, безпеки пасажирів, а головне – турбота про довкілля.

Служба ЕКО ТАКСІ почала працювати у місті з листопада місяця 2019 року.

ЕКО ТАКСІ - одна з небагатьох служб міста, яка має офіційну ліцензію на таксоперевезення пасажирів.

Я вважаю, що це вже європейська якість, рівень. Бо, перш за все, ми не забруднюємо наше довкілля, що дуже важливо. У нас усі авто – електромобілі. І рівень обслуговування у нас найвищий по всьому місту, – говорить керівник служби «ЕКО ТАКСІ» Гребінна Віра Павлівна.

На сьогодні автопарк нараховує 50 машин відомого надійного бренда Nissan Leaf. У всіх автомобілях є необхідні зручності як для пасажирів, так і для водіїв: термінали для розрахунку, wi-fi, кондиціонери, камери відеоспостереження, трекери та інше, що можна бажати для таксі.

Чистота - обов’язково. У жодному авто ніхто не палить, всі машини оснащені відеокамерами, – запевняє Віра Павлівна

У службі працює справжня команда, яка дбає про надійність і безпеку своїх клієнтів. Адже кожного ранку водії проходять медичний огляд, а автомобілі перед кожною поїздкою технічний огляд та мийку транспортного засобу.

Нова служба таксі «ЕКО ТАКСІ» 7737 у Вінниці!

Відбираються водії, які мають водійський стаж не менше 3-х років та які гарно орієнтуються у місті. Кожен водій – професіонал своєї справи і постійно проходять навчання, а також підвищують свій професійний рівень і диспетчери-оператори.

У нас є спеціальна підготовка операторів служби таксі. Нашим відділом персоналу були розроблені стандарти, скрипти, за якими навчали операторів. Під час навчання ми акцентували увагу на таких основних моментах: ввічливість, корпоративна етика та вміння вирішувати конфліктні ситуації. Оператори служби таксі мають бути люб’язними і приймати замовлення з посмішкою. Адже від якості їхньої роботи залежить рівень послуг компанії, довіра і повага клієнтів. Від їхньої манери спілкування залежить ставлення замовників до служби таксі, і якщо відсутні базові навички ділового спілкування, можна забути про репутацію перевізника, - стверджує керівник служби таксі Гребінна Віра Павлівна.

Не менш важливою для користувачів є цінова політика. Але і до вирішення такого питання керівництво ставиться досить серйозно.

Сьогодні фірма не зупиняється у своєму розвитку, набирає обертів, оскільки кількість замовників зростає з кожним днем. І це не тільки окремі особи, а й фірми, які віддають перевагу співпраці саме з цією службою таксі і заключають офіційні договори для безготівкових розрахунків з ПДВ.

Якщо для вас основним пріоритетом є ваша безпека, надійність, комфорт, екологічність, європейська якість, то вам краще обирати ЕКО ТАКСІ. Це зовсім інший рівень таксі, технічний стан автомобілів, обслуговування, екологічності, що є близьким до європейських стандартів. Тому пасажирам немає за що хвилюватися, адже якщо ви обираєте ЕКО ТАКСІ, то ви обираєте усе найкраще для приємної поїздки.

ЕКО ТАКСІ 7737 – більше ніж сервіс!


Нова служба таксі «ЕКО ТАКСІ» 7737 у Вінниці! - фото 2

Нова служба таксі «ЕКО ТАКСІ» 7737 у Вінниці! - фото 3

Нова служба таксі «ЕКО ТАКСІ» 7737 у Вінниці! - фото 4

Редактор: Завацька Оксана

Веб-сайт:

ecotaxi.zt.ua

Сторінка fb:
https://www.facebook.com/ecotaxi.com.ua/

Сторінка inst:
https://www.instagram.com/ecotaxi.com.ua/

title