11 листоп. 2010 17:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

43

0

Новообраний голова Вінницької облради Татусяк займеться просвітницькою роботою

Новообраний голова Вінницької облради Татусяк займеться просвітницькою роботою

"Перемогу отримати не легко, але її ще важче втримати. Тому для нас головне – виправдати сподівання наших виборців і для цього є всі підстави, зважаючи на професійну команду, яка сформована у Вінницькій області"


Новообраний голова Вінницької облради Татусяк займеться просвітницькою роботою

Новообраний голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк планує донести погляди депутатського корпусу до територіальних громад через просвітницьку роботу.

Про це С.Татсуяк заявив на установчій сесії облради, де його було обрано головою.

"Я переконаний, що всі наші погляди, всі наші справи повинні дійти до територіальних громад через просвітницьку роботу, через конкретні справи наших мажоритарників, тих людей, яким не байдужа доля нашої Батьківщини", - сказав він.

С.Татусяк подякував усім депутатам за підтримку й запевнив, що виправдає сподівання виборців.

"Сьогодні переді мною і перед нами всіма велика відповідальність – це перспектива розвитку нашого рідного краю. Перемогу отримати не легко, але її ще важче втримати. Тому для нас головне – виправдати сподівання наших виборців і для цього є всі підстави, зважаючи на професійну команду, яка сформована у Вінницькій області. Це фахівці, які дадуть новий поштовх життю Вінниччини", - сказав він.

Він відзначив як голову Вінницької облдержадміністрації Миколу Джигу, так і команду його заступників, зокрема Аксельрода, Барецького, Чернія. «Микола Джига – це патріот Вінниччини, Іван Мовчан – людина, яка має нове мислення, нові стратегічні підходи, це людина завтрашнього дня, а я переконаний, що це – розвиток нашого регіону і тільки з такими підходами», - сказав новий голова облради.

Нагадаємо, що 11 листопада Вінницька обласна рада обрала Сергія Татусяка своїм головою.

 

ВИННИЦА.info


0
0