4 серп. 2020 17:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

107

0

Новинки жіночих годинників Casio

Новинки жіночих годинників Casio

Японський бренд годинникової індустрії Casio не припиняє радувати своїх шанувальників оригінальними, драйвовими моделями


Новинки жіночих годинників Casio

Японський бренд годинникової індустрії Casio не припиняє радувати своїх шанувальників оригінальними, драйвовими моделями. Незважаючи на те, що починали вони з виробництва калькуляторів, сьогодні аксесуар на зап'ясті від цієї марки свідчить про бездоганний смак, харизму та статус. Серед величезного асортименту споживач вже з півпогляду дізнається відомі серії:

• невбиваємі G-Shock;

• спортивні Edifice;

• витончені Sheen;

• екстремальні ProTrek і інші.

Представниці жіночої статі по достоїнству оцінять оригінальні витончені наручні годинники, які дозволять блищати в суспільстві.

Витончена класика

Весь модельний ряд Sheen цілком виправдовує свою назву, яка складається з двох слів - she (вона) і shine (світити). Модель Casio SHE-4533PGL-7BUER підійде для дам, які знають толк в стилі. Корпус виробу виконаний зі сталі з рожевим покриттям.

Витонченості та шарму виробу надають кристали Swarovski, які розташовані по колу циферблата, а також один камінчик встановлений на місці цифри 9. На полі циферблатау також знаходиться віконце дати. Маркери влаштовані за технологією «сонячних променів».

Серце годинника рухає кварцовий механізм, а мінеральне скло захищає від механічних пошкоджень.

Класичний ремінець синього кольору ідеально підкреслить образ ділової леді, стане стильним аксесуаром до вечірньої сукні, а також оригінальним доповненням для шанувальників кежуал.

Ближче ознайомитися з моделлю можна на сторінці https://ua.watch4you.com.ua/casio-she-4533pgl-7buer.html

Новинки жіночих годинників Casio

Новинки жіночих годинників Casio - фото 2

Перевага кристалів

Блиск і шик випромінює модель жіночого годинника Casio Sheen SHE-4057PGL-7BUER. На циферблаті хронометр прикрашений витонченими кристалами Swarovski. Корпус виконаний з нержавіючої сталі, блиску додає дзеркальна поліровка, а IP покриття покращує зносостійкість. На полі циферблату в значенні 3 розташувалося віконце дати. Модель захищена міцним мінеральним склом.

Циферблат відрізняється незвичайним дизайном, використовуються римські цифри. Завдяки світло накопичувальному покриттю, індикацію часу буде видно і в темну пору.

Шкіряний ремінець небесного кольору з класичною застібкою додає витонченості та надійності аксесуару. Кварцовий механізм робить наручний годинник практичним супутником кожної леді.

Ціну можна дізнатися за посиланням https://ua.watch4you.com.ua/casio-she-4057pgl-7buer.html

Новинки жіночих годинників Casio - фото 3

Елегантність і блиск

Моделі з серії Sheen стануть відмінним подарунком для любительок витонченого стилю. Наручні годинники відрізняються досить помітним дизайном. Багато елементів виконані з нержавіючої сталі з зносостійким покриттям. Дзеркальна поліровка надає шику і гламуру жіночим годинникам. Хронометри надійно фіксуються на зап'ясті за допомогою подвійної застібки.

Корпуси з рожевим покриттям прикрашені кристалами Swarovski на числових значеннях.

Аксесуари підкреслюють витончене жіноче зап'ястя і додають оригінальності, витонченості. Браслет з нержавіючої сталі не ускладнює образ і стане відмінним подарунком для цінительок класики, кежуал або ділового стилю.

Ці моделі жіночих годинників Casio підкорять серце кожної дівчини. Кожен виріб має оригінальний дизайн, висока якість і гармонійно доповнить стильний образ.

Новинки жіночих годинників Casio - фото 4