6 лип. 2022 13:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Політика
0

130

0

Новинський написав заяву про складання повноважень народного депутата

Новинський написав заяву про складання повноважень народного депутата

У дописі нардеп повідомив що буде займатись гуманітарними питаннями і будувати церкви


Новинський написав заяву про складання повноважень народного депутата

Народний депутат Вадим Новинський вирішив скласти повноваження народного депутата України.

Фото відповідної заяви опублікував на своїй сторінці в «Фейсбук».

У дописі нардеп повідомив що буде займатись гуманітарними питаннями і будувати церкви.

«Я принял решение сложить полномочия народного депутата Украины и сосредоточиться на гуманитарных проектах, на развитии национальной экономики, служении Украинской Православной Церкви и на восстановлении разрушенных храмов. Особое внимание буду уделять проектам послевоенного экономического возрождения Украины как страны индустриальной, высокотехнологичной и высокообразованной», - - написав він.

Новинський написав заяву про складання повноважень народного депутата

Довідка.

Вадим Новинський – олігарх, родом з росії. Закінчив академію цивільної авіації Ордена Леніна м. Санкт-Петербург, факультет «Експлуатація повітряного транспорту». Нардеп Верховної Ради 7,8 та 9-го скликань. Позафракційний, у минулому член проросійської партії Опозиційний блок, колишній член Партії регіонів. Активно протидіяв проведенню Об'єднавчого собору українських православних церков. 23 квітня 2020 року стало відомо, що предстоятель РПЦвУ митрополит Онуфрій висвятив Новинського на диякона. Офіційно про це не повідомлялося; неофіційно датою хіротонії називалося 7 квітня.

Новинський написав заяву про складання повноважень народного депутата  - фото 2

Опис політика від руху «Чесно»:

21 червня 2022 року під час голосування за Стамбульську конвенцію, був одним з 6 народних депутатів , які проголосували проти.

23 листопада 2021 року Народний депутат Вадим Новинський вніс заставу 30,2 мільйони за міського голову Одеси Геннадія Труханова.

12 вересня 2021 року – Новинський взяв участь у богослужінні в російському Санкт-Петербурзі, присвяченому національному герою Росії, князю Олександру Невському. Відповідне відео опубліковано в YouTube.

У 2021 році - за версією журналу Forbes.ua статки Новинського оцінювались у 1,4 млрд$, що давало йому можливість посісти 8 позицію у рейтингу найбагатших українців.

За 2019 рік Новинський задекларував 177 млн грн від кіпрської компанії.

У 2019 році був обраний до Верховної Ради 9 скликання від партії "Опозиційний Блок" як її член за 57 округом (м. Маріуполь Донецької області). Позафракційний.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info