24 груд. 2019 14:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

197

0

Новий ДНЗ у Вінниці «Мадагаскар» облаштовують меблями. Відео

Новий ДНЗ у Вінниці «Мадагаскар» облаштовують меблями. Відео

Новий дитсадок має назву «Мадагаскар». Сьогодні його завершують облаштовувати меблями


Новий ДНЗ у Вінниці «Мадагаскар» облаштовують меблями. Відео

В січні у Вінниці розпочне роботу перший дитячий садочок, що працюватиме на умовах муніципально-приватного партнерства. Йдеться про новозбудований навчальний заклад на вулиці Трамвайній, в районі ЖК «Авалон». Приміщення звів інвестор, а орендуватиме його гімназія «Дельфін». Головною умовою такої співпраці є влаштування у ДНЗ діток із загальної міської черги.

Новий дитсадок має назву «Мадагаскар». Сьогодні його завершують облаштовувати меблями, - йдеться в сюжеті UA:Вінниця.

Дошкільний заклад розрахований, максимум, на 150 місць. Із січня 2020-го року його відвідуватиме сто дітей. Із загальної міської черги сюди зарахують 30-40 малюків. В рамках проекту муніципальної освіти батьки сплачуватимуть лише за харчування, а мерія – за перебування дитини у закладі. А це від 15 до 18 тисяч гривень в рік на одну дитину.

«Після 1 січня ми вже привеземо наших дітей, які будуть в цьому закладі, і будемо чекати тих діточок, яких нам дадуть з міської ради. До цього ми працювали 10 годин, а тепер будемо 12. Звісно, наші нянечки не готові до такого графіку, тому там потрібно добирати персоналу, - розповів власник приватної гімназії «Дельфін» Андрій Піжевський.

Нагадаємо, що орендар зобов’язався облаштувати дитсадок меблями і технікою до 25 грудня.


Вінниця.info

title

title