3 жовт. 2022 12:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

262

0

Ножем у серце: на Вінниччині син вбив свою маму

Ножем у серце: на Вінниччині син вбив свою маму

За такий злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі


Ножем у серце: на Вінниччині син вбив свою маму

1 жовтня на Вінниччині поліція затримала 25-річного чоловіка, який ножем вбив свою маму. Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За такий злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

До поліції звернулась жителька одного з населених пунктів Бершадської територіальної громади та повідомила, що у власному будинку на підлозі виявила тіло своєї матері з тілесними ушкодженнями. На тілі 52-річної потерпілої працівники поліції виявили ножове поранення в ділянці серця.

Під час спілкування із заявницею працівники поліції з’ясували, що до смерті жінки може бути причетний 25-річний син загиблої.

Сестра підозрюваного зазначила, що у липні її брат повернувся до рідного дому з Кіровоградщини, де тимчасово проживав. Жінка зауважила, що після переїзду чоловік поводив себе дивно, ніде не працював.

Донька потерпілої розповіла, що 1 жовтня вона перебувала у будинку своєї матері. Невдовзі жінка почула гуркіт і побачила, як її брат вибіг з будинку. В одній із кімнат вона побачила свою матір та зателефонувала до поліції. Поліцейські встановили, що між потерпілою та підозрюваним виник конфлікт, в ході якого він ножем вдарив жінку в груди, після чого вибіг з будинку та зник.

Протягом кількох годин поліцейські розшукали молодика на території села. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 ККУ (Умисне вбивство). За такий злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Ножем у серце: на Вінниччині син вбив свою маму

Ножем у серце: на Вінниччині син вбив свою маму  - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції

title