8 трав. 2019 09:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

56

0

Обери собі знижку із «7 континентом»

Обери собі знижку із «7 континентом»

«7 континент» пропонує великий асортимент сучасних меблів


Обери собі знижку із «7 континентом»

Якісні та красиві меблі не лише прикрашають житло чи робоче місце і роблять їх комфортними, але й є частиною іміджу, своєрідною візиткою власника. Меблі, які пропонує своїм покупцям торгівельна мережа «7 континент» - це чудовий спосіб зробити життя зручним і при цьому виразити власну індивідуальність. Адже, «7 континент» пропонує великий асортимент сучасних меблів, виготовлених із якісних матеріалів за самими новими технологіями: спальні, вітальні, прихожі, дивани, кухні, столи, комоди, меблі для офісу, передпокої, шафи-купе і навіть матраци.

На сьогоднішній день «7 континент» пропонує меблі на будь-який смак та рівень доходу, від практичних і стильних комплектів економ-класу до розкішних меблевих виробів. Незалежно від вартості та дизайну всю продукцію поєднує висока якість та надійність, які досягаються завдяки ретельному контролю всіх процесів виробництва. У виробництві використовуються виключно екологічно чисті матеріали, що проходять сертифікацію.

Колектив «7 континенту» - професіонали, які динамічно розвиваються і вважають, що красиві та якісні меблі повинні бути доступними всім і саме для реалізації цієї мети в магазині щомісяця діють акції. Так, наприклад, з 01 травня по 31 травня діє акція «Обери собі знижку». Умови дуже прості – купуєте меблі і маєте можливість отримали знижку до – 50 %!

Тому не зволікайте! Завітайте за адресою: м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 145 (навпроти Західного автовокзалу).

Долучайтесь до спільноти https://www.facebook.com/7kmebli.khm/ , щоб володіти актуальною інформацією про діючі акції.

Обери собі знижку із «7 континентом»