6 серп. 2021 16:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

208

0

Обласний депутат розбив обличчя хірургу з Барської лікарні. Той звернувся до поліції. Фото

Обласний депутат розбив обличчя хірургу з Барської лікарні. Той звернувся до поліції. Фото

Розпочато слідство, з’ясовуються усі обставини вчинення кримінального проступку


 Обласний депутат розбив обличчя хірургу з Барської лікарні. Той звернувся до поліції. Фото

5 серпня до поліції на лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря-хірурга про нанесення йому у робочому кабінеті тілесних ушкоджень одним із депутатів обласної ради.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Згідно з заявою потерпілого, до нього в кабінет увійшли двоє чоловіків, спровокували конфлікт, в ході якого один з них вдарив його в обличчя.

Лікарю надано направлення на проходження судово-медичної експертизи. Розпочато слідство, з’ясовуються усі обставини вчинення кримінального проступку.

 Обласний депутат розбив обличчя хірургу з Барської лікарні. Той звернувся до поліції. Фото

Тим часом потерпілий по цій справі розповів у соціальній мережі про цей інцидент:

«До мене на прийом звернулась жінка для отримання довідки на МСЕК на інвалідний візок для свого, який зі слів жінки нетранспортабельний і на прийом не може бути доставлений. Жінці було роз'яснено, що згідно Наказу Департаменту Охорони Здоров'я Вінницької ОДА від 03.01.2018 року N7, оформленням документації всіх відповідних довідок в такому випадку займається ЛКК(лікарська консультативна комісія) на первинній ланці. Для отримання цієї довідки Вам потрібно звернутись в 8 кабінет ЦПСМД м. Бар.

Жінка не звернулась на ЛКК ,а натомість 5.08.2021року повернулась знову до мене з вимогою надати відповідну довідку. Жінці було знову роз'яснено, що цим питанням займається ЛКК ЦПМСД м. Бар, а лікар хірург таких довідок не надає. На що жінка відреагувала погрозами, що я пожалкую, що не надав довідки і моя лікарська кар'єра на цьому закінчиться.

Через 15хвилин після її візиту, до мого кабінету зайшло два чоловіка, не відрекомендувались. Після чого в мою адресу полетіла нецензурна лексика з приниженням моєї лікарської і людської гідності, а на кінець цього монологу мені розбили обличчя, нанесенням удару зліва», - зазначив у дописі на своїй сторінці у соціальних мережах Вячеслав Косюк.

 Обласний депутат розбив обличчя хірургу з Барської лікарні. Той звернувся до поліції. Фото - фото 2

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження), за передбачені виправні роботи на строк до одного року.

 Обласний депутат розбив обличчя хірургу з Барської лікарні. Той звернувся до поліції. Фото - фото 3

Оновлено.

Депутат обласної ради теж написав допис на своїй сторінці в Фейсбук. Він зазначає, що часу на бюрократичне листування не було, тому вирішили з’ясувати обставини справи на місці. Разом з тим він пише, що лікаря не бив.

 Обласний депутат розбив обличчя хірургу з Барської лікарні. Той звернувся до поліції. Фото - фото 4

Детальніше про це тут.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото з мережі Інтернет