30 верес. 2022 12:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

527

0

Облрада передає державі госпіталь у Вінниці

Облрада передає державі госпіталь у Вінниці

У державну власність передадуть Вінницький обласний клінічний госпіталь ветеранів війни


Облрада передає державі госпіталь у Вінниці

На сесії Вінницької обласної ради 30 вересня депутати підтримали рішення щодо передачі майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області у державну власність для задоволення потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану.

Йдеться про передачу у державну власність Вінницького обласного клінічного госпіталя ветеранів війни.

Голова обласної ради Вячеслав Соколовий на сесії зазначив що проект рішення внесено за поданням Міністерства оборони України та управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області.

«Сьогодні відбулось засідання постійно комісії обласної ради з питань будівництва, комунального майна, транспорту та розвитку інфраструктури на якому це питання розглянуто і винесено та ухвалено рішення про внесення на розгляд позачергової сесії», - повідомив Вячеслав Соколовий.

Госпіталь ветеранів передають Міністерству оборони цілісним майновим комплексом для подальшого розгортання військового госпіталю й проведення реабілітації поранених військових.

Облрада передає державі госпіталь у Вінниці

Нагадаємо, минулого року були конфліктні ситуації щодо госпіталя ветеранів, коли директор медзакладу Валерій Бабійчук попередив про скорочення штату, йшлось про вивільнення 160 працівників. Але робочі місця були збережені. За рік до цього був конфлікт через перепрофілювання медзакладу в «ковідну» лікарню. Але теж під «ковідну» не перепрофілювали.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info