12 серп. 2015 16:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

123

0

Один із загиблих в перестрілці у Вінниці був сином екс-працівника Генпрокуратури

Один із загиблих в перестрілці у Вінниці був сином екс-працівника Генпрокуратури

 Прокурор Вінницької області підтвердив що батько загиблого працював в прокуратурі


Один із загиблих в перестрілці у Вінниці був сином екс-працівника Генпрокуратури

 24-річний Сергій, який загинув внаслідок перестрілки що сталась у Вінниці 10 серпня на Барському шосе, був сином колишнього працівника прокуратури.

Про це під час брифінгу 12 серпня повідомив прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий.

«Крилов Олександр Борисович – батько загиблого Крилова Сергія Олександровича працював в прокуратурі Вінницької області до 2005 року. В 2005 році він звільнений», - повідомив В’ячеслав Соколовий.

На уточнюючі питання журналістів, чи не працює на сьогоднішній день в Генпрокуратурі Олександр Крилов, який колись вів скандальну справу по розлученню нардепа А. Власенка та Наталії Окунської, прокурор області повідомив, що з березня 2014 року О. Крилов звільнений з органів прокуратури. Останнім місцем його роботи була Генеральна прокуратура України.

Щодо особи іншого загиблого - 24-річного вінничанина, і чи є він племінником відомого у Вінниці кримінального авторитета, прокурор області сказав, що йому такі відомості невідомі.

Підозрюваного у вбивстві - 28-річного чоловіка затримали. Його перевели з лікарні до ізолятора тимчасового тримання.

«За фактом вбивства оголошено підозру особі. Особа затримана відразу. На сьогодні скеровано до суду клопотання про тримання даної особи під вартою», - повідомив В. Соколовий.

За фактом стрілянини у м. Вінниці, під час якої загинуло двоє чоловіків,зареєстровано три кримінальних провадження, процесуальне керівництво яких здійснюється прокуратурою Вінницької області. Зокрема, до ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство), ч. 1 ст. 263 КК України (Незаконне зберігання зброї) та ч. 4 ст. 296 КК України (Вчинення хуліганських дій групою осіб).

ВИННИЦА.info