4 берез. 2020 09:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

55

0

​Оголосили про підозру жителю Вінниччини, який вбив і з’їв собаку

​Оголосили про підозру жителю Вінниччини, який вбив і з’їв собаку

Оголосили про підозру жителю Вінниччини, який вбив і з’їв собаку


​Оголосили про підозру жителю Вінниччини, який вбив і з’їв собаку

5 років ув’язнення загрожує жителю Могилів-Подільського району за вбивство тварини.Третього березня, 50-річному зловмиснику слідчий оголосив про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 299 ККУ (жорстоке поводження з тваринами).

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Нагадаємо, що 25 лютого поліцейські отримали повідомлення від жителів села Івонівка про те, що місцевий житель жорстоко розправився з псом.

За словами начальника могилів-подільської поліції Юрія Левицького, проведеними першочерговими слідчими діями ця інформація знайшла своє підтвердження. Як з’ясувалось, 23 лютого місцевий житель після вчинення злочину правопорушник приніс тварину додому, приготував її та нагодував свою сім’ю, в тому числі, неповнолітнього сина.

Поліцейські з’ясували, що подружжя зловживає спиртними напоями, а чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Перед правоохоронцям чоловік виправдовувався, що був голодний. Інформація про те, що в неналежних умовах виховується 10-річна дитина, буде надана службі у справах дітей для вирішення питання в межах компетенції.

Вiнниця.info