30 серп. 2021 14:59

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Новини компаній
0

156

0

Oiler - це гарне обслуговування автомобілів

Oiler - це гарне обслуговування автомобілів

Автосервіс Oiler вже не перший рік займається лагодженням і відновленням машин


Oiler - це гарне обслуговування автомобілів

Автосервіс Oiler вже не перший рік займається лагодженням і відновленням машин. Працівники мережі СТО підбирають і змінюють будь-які деталі в ходової частини автомобіля. Ціна послуг ніколи не застає клієнтів зненацька. Будь-який бажаючий може ознайомитися з розцінками на усі товари і послуги, що надаються автосервісом Oiler.

Ідеальний сервіс для автомобілів робить все можливе для того, щоб клієнт використовував свій транспортний засіб з комфортом. Саме з цією метою передбачено сайт СТО, на якому детально розписані всі послуги. Крім того, ви маєте можливість придбати тут будь-які деталі, включаючи ГБЦ, яка довго вам прослужить. Ви також можете скористатися картою, де вказані всі автосервіси Oiler міста Києва. Крім іншого, ви можете дізнатися корисну інформацію, яка в подальшому допоможе вам вирішувати повсякденні питання.

Висока якість сервісу на всіх СТО Oiler

Працівники фірми можуть доставити певну деталь в автосервіс, завдяки чому заміна запчастини буде якісною і швидкою. На кожну куплену тут комплектуючу обов'язково надається гарантія. Вона оформляється протягом 15 хвилин, щоб клієнти могли заощадити свій дорогоцінний час.

Проведення ремонтних робіт авто і його якісне обслуговування - це відмінна можливість для професіоналів автосервісу показати свою майстерність, відповідальне ставлення до роботи і повагу до замовника. Це головна відмінність роботи Oiler від інших столичних СТО.

Що важливо для проведення капітального ремонту машини, тим більше її відновлення після ДТП? Звичайно ж, в подібних питаннях не обійтися без професійного технічного підходу до справи. З цієї причини всі потрібні інструменти регулярно оновлюються, щоб на ремонтну і відновну роботу витрачалося менше часу і вона була більш якісною. На сьогоднішній день в будь-якому автосервісі мережі Oiler присутні професійний інструментарій, надійні підйомники, якісні прилади діагностики та точні стенди настройки.

На сайті компанії завжди можна купити всі необхідні запчастини, наприклад, стартер (від будь-якого відомого світового виробника). Всі деталі, які ви бачите в каталозі, нові і якісні, так що прослужать вам протягом тривалого часу.

Чому саме Oiler?

Будь-яку комплектуючу або расходник для авто з доставкою по всій Україні клієнт може придбати, скориставшись зручним онлайн-каталогом Oiler. Якщо він сам не може знайти певну запчастина - менеджери обов'язково знайдуть її для нього. Ціна деталі від цього не змінюється, а своє замовлення автовласник отримає дуже швидко і без націнки. Установку автозапчастини виконують спеціально навчені сервісмени на будь-якій станції техобслуговування Oiler.

Гарантія надається не тільки на всі куплені на сайті автодеталі, але і на послуги, надані механіками. У той час, поки майстри міняють певні елементи у вашій машині, ви можете відпочити в комфортабельній кімнаті.

Що автосервіс може запропонувати власникам машин?

  1. Чесну і доступну цінову політику.
  2. Якісне обслуговування автомобіля.
  3. Гарантію на весь куплений тут товар і виконані майстрами роботи.
  4. Шанобливе ставлення до клієнта.
  5. Швидкі терміни виконання будь-якого завдання.

Oiler - синонім високої якості в усьому.