6 жовт. 2017 18:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Культура
0

131

0

Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру

Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру

 Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру


Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру

 Вже у понеділок вінничан та всіх гостей міста чекає зустріч із Золотим голосом України, народним артистом Олександром Пономарьовим. У Вінницю улюблений співак завітає у рамках великого всеукраїнського туру «Полонила ти», який з приголомшливим успіхом пройшов у багатьох містах.

Тепер – на черзі Вінниця! Вінницький концерт Олександра Пономарьова пройде 9 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів. Вінничани почують всі нові та найкращі пісні, які за понад 20 років на сцені написав головний романтик України. 

І що особливо приємно – на сцені поруч із кращим співаком України буде виступати талановита юна вінничанка!

Саме Дарінку Красновецьку, яка вже рік навчається у Вокальній академії Олександра Пономарьова, співак запросив стати учасницею свого нового туру. Вона єдина дитина, яка вже у багатьох містах співала на великій сцені поруч зі своїм знаменитим наставником!

Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру 

Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру - фото 2 

У свої 10 років Даріна є лауреатом багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів, а у серпні у Скадовську здобула чергову перемогу – виборола 1 місце на «Чорноморських іграх» - легендарному і одному з найпрестижніших дитячих вокальних конкурсів.

- Коли я була ще зовсім маленькою, постійно ходила і щось наспівувала. А потім у садочку наш керівник по вокалу сказала, що у мене дуже гарний слух і дуже гарний голос. Ми прослухались у керівника по вокалу і вже через місяць я вперше брала участь у міжнародному конкурсі. Пройшла до фіналу і отримала особисте запрошення на новий конкурс у Санкт-Петербурзі, - розповідає про свої перші кроки на шляху до великої вокальної кар’єри Дарінка Красновецька.

Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру - фото 3 

Зараз уже рік дівчинка навчається у Вокальній академії Олександра Пономарьова. Розповідає, що вже перший день навчання і надзвичайно креативні педагоги її настільки вразили, що їхати з Академії вона не хотіла.

- Заняття у Академії Олександра Пономарьова надзвичайно цікаві! Крім вокалу найкращі професіонали викладають хореографію та акторську майстерність, а після двох днів навчання проходить гала-концерт із показом того, що дитина навчилася за цей час, - розповідає мама юної співачки Олена Красновецька.

Коли Олександр Пономарьов повідомив, що саме Дарінку, як одну з найкращих учениць його Академії, хотів би бачити у його новому масштабному турі «Полонила ти», це стало надзвичайною несподіванкою для всієї родини.

- Коли мама сказала, що я їду у тур з Олександром Пономарьовим, я сказала: «Що?! Я їду в тур з самим Олександром Пономарьовим???» Я у неї потім ще декілька разів перепитала, чи це правда. Я просто була у шоці! Мені не вірилось, що це правда, - зізнається Дарінка.

 

Разом із Олександром Пономарьовим та його командою, до складу якої входять найкращі музиканти України, Дарінка Красновецька вже виступила у багатьох містах, зокрема, у Дніпрі, Сумах, Миргороді, Харкові, Херсоні. Попереду ще чималий перелік міст. І хоч вінничанка зізнається, що гастрольне життя і постійні переїзди непрості, проте емоції і головне – досвід великої сцени і реального життя великого артиста – для неї безцінні.

- Якщо чесно, у турі трішечки важко, але ж і як цікаво! Це настільки захоплює! Це постійно нові міста, нові емоції, нова енергетика! Просто клас! – ділиться Дарінка. – Зараз я з особливим нетерпінням чекаю виступу у рідній Вінниці. На концерті Олександра Пономарьова буде дуже багато сюрпризів! Але на те вони й сюрпризи, щоб їх не розкривати! Тому приходьте 9 жовтня на концерт у Будинок офіцерів і самі все дізнаєтесь!

Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру - фото 4 

Нагадаємо, квитки на вінницький концерт Олександра Пономарьова можна придбати на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, «Магігранду», «Петроцентру» і за телефонами безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Олександр Пономарьов запросив юну вінничанку стати зірочкою свого всеукраїнського туру - фото 5

title

title