21 листоп. 2019 10:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

948

0

Олександр з Гайсина став героєм проекту «Хата на тата». Відео

Олександр з Гайсина став героєм проекту «Хата на тата». Відео

Сім’я Олександра Слюсара із Гайсина, що на Вінниччині, стала учасницею проекту «Хата на тата»


Олександр з Гайсина став героєм проекту «Хата на тата». Відео

Сім’я Олександра Слюсара із Гайсина, що на Вінниччині, стала учасницею проекту «Хата на тата». Сашко – директор фірми, в якій працюють два його рідних брати. Цілий день проводить в машині, спостерігаючи. Дружина Світлана – сама веде домашнє господарство, готує комплексні обіди для робочих і виховує двох діток.

«Батрачити, спину гнути? Нащо воно мені треба, хай краще на мене люди спину гнуть. Я директор фірми, яку назвав у честь свого імені «Сан-Санич зробить». Косіння трави, рубання дров, прибирання території», - пояснює Олександр.

Ще в дитинстві він вирішив, хто на нього мозолі натиратиме – два старший брати Сергій і Вова. І якщо братам Сашко хоча б зарплату платить, то дружина Світлана працює на директора безкоштовно. Готує чоловікові на роботу комплексні обіди для людей, які там працюють. Світланині смачні обіди – єдине, що тішить Сергію і Вову на фірмі у Сан-Санича.

«Ніколи не чую слова «дякую» від свого чоловіка. Він всіх контролює, сам ніколи не встане не поможе щось зробити. І це найбільше ображає», - говорить жінка.

Олександр вважає себе справжнім поетом, бо написав аж два десятки віршів.

«Я написав близько 20 віршів і вирішив видати власну збірку. Обкладинка має бути такою, що читач така, коли бере її в руки, має бачити там Єсєніна, але розуміти, що це Слюсар. Я хочу добитися своєї цілі. Бути відомими поетом при житті, а не так, як всі інші генії, - посмертно», - зазначає чоловік.

Що правда, їздить директор і досі на «євроблясі». А щоб її розмитнити, брат доведеться ще добряче попітніти. Йому як наймолодшому, і квартира від батьків перепала.

Діти Крістіна і Тімур завжди просять тата погуляти або погратися з ними, однак Сашко ніколи не має часу, бо лежить на дивані.

За правилами проекту, дружина Світлана покинула чоловіка на кілька днів, зобов’язавши його жити за своїм графіком. Також – для голови сімейства підготували кілька обов’язкових завдань, одним з яких стало навчити доньку вимовляти літеру «р». Що правда, Олександру не вдалося зробити це самостійно, за що він втратив 10 тисяч гривень від суми виграшу.

Подробиці дивіться у відео.


Вінниця.info

title