17 берез. 2015 15:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

71

0

Олійник подякував вінничанам за патріотизм

Олійник подякував вінничанам за патріотизм

 Екс-губернатор написав подяку вінничанам у соцмережі


Олійник подякував вінничанам за патріотизм

 17 березня екс-губернатор Вінниччини Анатолій Олійник розмістив на власній сторінці у Facebook публікацію, в якій подякував жителям області за патріотизм. Він зазначив, що Вінниччина демонструє любов до України не словом, а ділом, виконуючи план мобілізації на 100%.

«Декілька днів тому Президент України Петро Порошенко дав доручення усім регіонам держави, у тому числі й Вінницькій області долучитися до будівництва фортифікаційних споруд у зоні, наближеній до бойових дій. Впевнений – вінничани з цим завданням впораються, адже усі попередні заходи із створенням, а згодом посиленням територіальної оборони в області ми здійснили. Система участі Вінниччини у загальнонаціональній протидії агресору, початок якої було покладено рік тому, чітко працює і сьогодні. Наразі наша область за графіком виконує заходи, передбачені четвертою хвилею мобілізації. Вірю, що ця хвиля, як і попередня, завершиться виконанням на всі 100%, чи навіть більше. Ми знову в лідерах. Вінничани не словом, а ділом демонструють власний патріотизм. Щиро дякую за це землякам! Перші робочі візити нового керівництва області саме до Піщанського та Гайсинського району вкотре підтверджуюють пріоритетну увагу влади до територіальної оборони Вінниччини. Кожен такий крок наближає спільну українську перемогу. А інакше і не може бути. Слава Україні!», - йдеться у публікації.

Нагадаємо, що Анатолій Олійник підтримав рішення Президента щодо обрання на посаду нового керівника Вінницької ОДА Валерія Коровія.

ВИННИЦА.info