12 трав. 2017 14:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

73

0

Олійник скликає позачергову сесію Вінницької облради заради «кадрових» питань

Олійник скликає позачергову сесію Вінницької облради заради «кадрових» питань

 Олійник скликає позачергову сесію Вінницької облради заради «кадрових» питань


Олійник скликає позачергову сесію Вінницької облради заради «кадрових» питань

 19 травня о 10.00 годині відбудеться позачергова сесія Вінницької обласної ради.

Відповідне розпорядження опубліковано на сайті Вінницької облради.

Перелік питань

1. Про переукладення контракту з Андрієвською Н.М., головним лікарем обласного комунального закладу “Вінницький обласний спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки”.

2. Про переукладення контракту з Бабійчуком В.В., начальником Вінницького обласного клінічного госпіталю ветеранів війни.

3. Про переукладення контракту з Бабієм О.М., головним лікарем Хмільницької обласної фізіотерапевтичної лікарні.

4. Про переукладення контракту з Берладин Г.В., директором Вінницької обласної наукової медичної бібліотеки.

5. Про переукладення контракту з Бриль А.М., начальником комунальної установи “Вінницький обласний центр технічного та фінансового нагляду за діяльністю закладів охорони здоров’я”.

6. Про переукладення контракту з Бровінською JI.M., головним лікарем комунального закладу “Вінницька обласна клінічна дитяча інфекційна лікарня”.

7. Про переукладення контракту з Даценком В.Г., головним лікарем Вінницького обласного спеціалізованого клінічного диспансеру радіаційного захисту населення.

8. Про переукладення контракту з Железняком В.Д., начальником комунальної установи “Інформаційно-аналітичний Центр медичної статистики” Вінницької області.

9. Про переукладення контракту з Жупановим О.Б., головним лікарем Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова.

10. Про переукладення контракту з Клочком B.JI., головним лікарем комунального закладу “Вінницька обласна психоневрологічна лікарня ім. акад. О.І. Ющенка”.

11. Про переукладення контракту з Козинським М.О., головним лікарем Тульчинського дитячого ортопедичного санаторія.

12. Про переукладення контракту з Кравчуком В.В., головним лікарем Печерської обласної лікарні відновного лікування.

13. Про переукладення контракту з Мазур М.О., головним лікарем Тульчинського обласного спеціалізованого будинку дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки.

14. Про переукладення контракту з Манжуловським О.Ф., директором комунального закладу “База спеціального медичного постачання”.

15. Про переукладення контракту з Матковським I.A., головним лікарем комунального закладу “Вінницький обласний клінічний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом”.

16. Про переукладення контракту з Паненком В.В., головним лікарем Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні.

17. Про переукладення контракту з Пірникозою A.B., головним лікарем комунальної установи “Територіальне медичне об’єднання “Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

18. Про переукладення контракту з Потуреєм В.Д., головним лікарем Заболотненського дитячого психоневрологічного санаторію ім. акад. Д.К. Заболотного.

19. Про переукладення контракту з Прудиусом П.Г. - головним лікарем Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру.

20. Про переукладення контракту з Слободянюком П.М., головним лікарем комунального закладу “Вінницького обласного наркологічного диспансеру “Соціотерапія”.

21. Про переукладення контракту з Стецюк J1.M., головним лікарем Липовецької обласної лікарні відновного лікування дітей з органічним ураженням центральної нервової системи, порушенням психіки і опорно- рухового апарату.

22. Про переукладення контракту з Трет’яковим М.С., головним лікарем Вінницького обласного клінічного шкірно-венерологічного диспансеру.

23. Про переукладення контракту з Холод Л.П. - начальником Вінницького обласного патологоанатомічного бюро.

24. Про переукладення контракту з Шамраєм В.А., головним лікарем Вінницького обласного клінічного онкологічного диспансеру.

25. Про звільнення Тіщенка П.М. з посади директора комунальної установи “Авторемонтна база закладів охорони здоров’я”.

26. Про внесення доповнень до Плану реалізації Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на 2016-2017 роки, затвердженого рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 52.

27. Про внесення доповнень до Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року.

28. Про внесення змін до регіональної Програми інформатизації «Електронна Вінниччина» на 2016-2018 роки.

29. Різне.

Вінниця.info