7 черв. 2018 10:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

88

0

Олійник скликає сесію Вінницької облради з рекордною кількістю питань

Олійник скликає сесію Вінницької облради з рекордною кількістю питань

 Сесію Вінницької обласної ради проведуть 15 червня


Олійник скликає сесію Вінницької облради з рекордною кількістю питань

 Голова Вінницької обласної ради підписав розпорядження про чергову сесію Вінницької обласної ради, яку проведуть 15 червня. На розгляд депутатів виносять 93 питання. Це найбільший перелік проектів рішень, які пропонують на розгляд депутатів 7-го скликання.

Оголошення про проведення сесії опубліковано на сайті обласної ради.

Перелік питань пленарного засідання чергової 33 сесії обласної Ради 7 скликання:

1. Про звіт голови обласної державної адміністрації Коровія В.В. про здійснення делегованих обласною Радою повноважень.

2. Про хід виконання рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 45 „Про обласну Програму „Майбутнє Вінниччини в збереженні здоров’я громадян” на 2016-2020 роки”.

3. Про хід рішення 14 сесії обласної Ради 6 скликання від 19 лютого 2013 року № 485 „Про комплексну програму будівництва, реконструкції, ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування Вінницької області на 2013-2018 роки”.

4. Про звіт начальника управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області Федоришина В.С. про роботу управління.

5. Про обласну Програму підтримки утримання об’єктів спільної власності територіальних громад області, які орендуються/експлуатуються окремими органами виконавчої влади на 2018 - 2021 роки.

6. Про внесення змін до Комплексної цільової програми соціального захисту населення Вінницької області на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням 7 сесії обласної Ради 7 скликання від 30 червня 2016 року №124.

7. Про внесення змін та доповнень до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016 - 2020 роки „Безпечна Вінниччина - взаємна відповідальність влади та громад”, затвердженої рішенням 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 35.

8. Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми захисту населення і територій Вінницької області у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням 10 сесії обласної Ради 7 скликання від 22 вересня 2016 року      № 179 (зі змінами та доповненнями).

9. Про внесення змін до Комплексної програми створення та розвитку геоінформаційної системи управління та містобудівного кадастру Вінницької області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням 6 сесії обласної Ради 7 скликання від 30 березня 2016 року № 96.

10. Про затвердження Порядку використання коштів обласного бюджету для надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності та особам, які отримали тілесні ушкодження (тяжкі, середньої тяжкості, легкі) під час участі у масових акціях громадського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року за євроінтеграцію та проти режиму Януковича.

11. Про встановлення надбавок до посадового окладу керівникам закладів, установ, організацій - об’єктів спільної власності територіальних громад Вінницької області.

12. Про керівників обласних комунальних закладів, підприємств - об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

13. Про директора комунального підприємства „Вінницький обласний молодіжний центр праці”.

14. Про керівника Вінницького обласного краєзнавчого музею.

15. Про керівника Вінницької обласної філармонії ім. М.Д. Леонтовича.

16. Про керівника Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва.

17. Про керівника Вінницької обласної бібліотеки для дітей ім. І.Я. Франка.

18. Про керівника Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва.

19. Про керівника комунальної організації - Вінницький обласний центр народної творчості.

20. Про керівника комунальної організації „Спорткомплекс „Здоров’я”.

21. Про керівника комунального закладу „Вінницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа із складно-координаційних видів спорту”.

22. Про начальника комунального підприємства „Барське районне бюро технічної інвентаризації”.

23. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань нагородження відзнаками Верховної Ради України.

24. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань комунальної власності.

25. Про затвердження розпоряджень голови обласної Ради з питань бюджету та фінансів. 

26. Про звіт директора Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної державної адміністрації Заболотної Н.М. про роботу департаменту.

27. Про звіт начальника управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації Городинського С.С. про роботу управління.

28. Про звіт директора Агенції регіонального розвитку Вінницької області Гижко Н.В. про діяльність установи за 2016-2017 роки.

29. Про внесення змін та доповнень до плану роботи обласної Ради на 2018 рік, затвердженого рішенням 27 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2017 року № 513 „Про план роботи обласної Ради на 2018 рік”.

30. Про внесення змін до плану роботи обласної Ради на 2018 рік, затвердженого рішенням 27 сесії обласної Ради 7 скликання від 20 грудня 2017 року № 513 „Про план роботи обласної Ради на 2018 рік”. 

31. Про перейменування населених пунктів Вінницької області.

32. Про внесення змін до рішення 7 сесії обласної Ради 5 скликання від 29 грудня 2006 року № 208 „Про встановлення Почесної відзнаки „За заслуги перед Вінниччиною”. 

33. Про нагородження Почесною відзнакою „За заслуги перед Вінниччиною”.

34. Про внесення змін до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року №63 „Про відзнаки обласного рівня”.

35. Про направлення на навчання.

36. Про зміни та доповнення до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 31 «Про Регламент Вінницької обласної Ради 7 скликання».

37. Про внесення змін до рішення 1 сесії обласної Ради 7 скликання від 04 грудня 2015 року № 8 „Про затвердження переліку та обрання складу постійних комісій Вінницької обласної Ради 7 скликання”. 

38. Про надання згоди на прийняття земельних ділянок до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області.

39. Про надання дозволу Тиврівському будинку-інтернату геріатричного профілю на укладення договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

40. Про падання згоди на поділ земельної ділянки, що належить на праві постійного користування Вінницькому обласному патологоанатомічному бюро.

41. Про передачу земельних ділянок у постійне користування комунальному закладу „Тульчинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою Вінницької обласної Ради”.

42. Про передачу земельної ділянки у постійне користування комунальному вищому навчальному закладу „Тульчинське училище культури”.

43. Про надання дозволу Вінницькому обласному комунальному гуманітарно-педагогічному коледжу на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію).

44. Про надання у довгострокове тимчасове користування лісових ділянок.

45. Про вилучення земельної ділянки площею 0,2968 га, розташованої за адресою: вул. Хмельницьке шосе, буд. 7, м. Вінниця, з користування управління спільної комунальної власності територіальних громад області.

46. Про Подільський регіональний центр онкології.

47. Про передачу майна в безоплатне користування (позичку) Вінницькій обласній організації УТОС.

48. Про передачу майна, закріпленого за комунальною установою „Авторемонтна база закладів охорони здоров'я”.

49. Про передачу майна в безоплатне користування (позичку) комунальному підприємству „Вінницьке міське бюро технічної інвентаризації”.

50. Про списання майна.

51. Про списання майна.

52. Про списання майна.

53. Про внесення змін до рішення 21 сесії Вінницької обласної Ради 7 скликання від 30 червня 2017 року № 407 „Про створення комунального закладу „Центр кіномистецтва та культури „Кіно-Поділля” та припинення шляхом ліквідації обласного комунального підприємства „Вінницякіно”.

54. Про припинення шляхом ліквідації Крищинецької спеціальної загальноосвітньої школи — інтернату Тульчинського району Вінницької обласної Ради та створення комунальної установи „Обласний центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень”.

55. Про укладення договору оренди приміщень підвалу адміністративної будівлі та приміщень першого поверху будівлі готелю Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації, що знаходиться за адресою: вул. Соборна, 6.15-А, м. Вінниця з комунальним підприємством „Вінницький обласний виробничо-технічний центр стандартизації і метрології, якості продукції АПК „Облагростандарт”.

56. Про створення офіційного веб-сайту та обов’язкове оприлюднення інформації на офіційному веб-сайті Комунальною організацією „Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву”.

57. Про невід'ємні поліпшення орендованого майна. 

58. Про невід'ємні поліпшення орендованого майна.

59. Про надання дозволу на передачу в оренду на конкурсних засадах приміщень для розміщення їдальні, з правом проведення ремонтних робіт (невід’ємних поліпшень в рахунок орендної плати), розташованих в адмінбудинку за адресою: вул. Хмельницьке шосе, буд.7, м. Вінниця, який є об’єктом права спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

60. Про впорядкування обліку нерухомого майна Вінницького обласного комунального спеціалізованого лісогосподарського підприємства „Віноблагроліс”.

61. Про передачу із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області до комунальної власності Джулинської сільської ради цілісного майнового комплексу Джулинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Бершадського району Вінницької обласної Ради.

62. Про визначення орендної ставки за оренду приміщень загальною площею 479,43 м кв., розташованих в адмінбудинку за адресою: вул. Театральна, буд. 15, м. Вінниця, орендарем яких є обласна асоціація „Вінницька громадська телерадіокомпанія „Вінниччина”.

63. Про продовження терміну дії договору безоплатного користування приміщенням, що знаходиться за адресою: вул. Пирогова, 6.46 у м. Вінниця.

64. Про зняття з контролю рішень обласної Ради.

65. Про зняття з контролю рішень обласної Ради.

66. Про передачу майна комунальному підприємству „Вінницяоблтеплоенерго”.

67. Про питання діяльності окремих закладів – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

68. Про комунальний заклад „Могилів-Подільський обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих”.

69. Про комунальну установу „Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів”.

70. Про комунальну установу „Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку”.

71. Про комунальне підприємство „Вінницяоблтеплоенерго”.

72. Про комунальний вищий навчальний заклад „Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича”.

73. Про комунальний вищий навчальний заклад „Тульчинське училище культури”.

74. Про перейменування об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення в області. 

75. Про затвердження зміни меж (уточнення площі) парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення „Парк культури та відпочинку селища Крижопіль”.

76. Про виконання Державного Гімну України в середніх учбових закладах Вінницької області. 

77. Про вшанування пам’яті Героїв національно-визвольних змагань.

78. Про звернення до Кабінету міністрів України щодо розроблення та прийняття проекту Державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

79. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Кабінету Міністрів України щодо передбачення коштів у Державному бюджеті України на заходи із розвитку водного господарства.

80. Про звернення до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Міністра соціальної політики Реви A.A., Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зубко Г.Г. щодо ситуації, яка склалась навколо об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та викликала бурхливий резонанс щодо змін до постанови Кабінету Міністрів України від 04 березня 2002 року № 256 „Про затвердження Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету”.

81. Про депутатське звернення депутата Вінницької обласної Ради 7 скликання Дмитренко Ж.В. до Голови Верховної Ради України Парубія A.B. щодо реформування радіо та телебачення на Вінниччині.

82. Про звернення до Міністерства фінансів України щодо збільшення бюджетних призначень у державному бюджеті України на фінансування територіальних органів, координацію діяльності яких здійснює Міністерство фінансів України.

83. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо підтримки агенцій регіонального розвитку.

84. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо розподілу коштів екологічного податку.

85. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Кабінету Міністрів України щодо перегляду алгоритму розрахунку соціальної допомоги по інвалідності.

86. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України щодо розвитку фармацевтичного самоврядування в Україні. 

87. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення величини прожиткового мінімуму до рівня мінімальної заробітної плати.

88. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо необхідності ліквідації Джуринського отрутомогильника у Вінницькій області.

89. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України та Міністерства охорони здоров’я України щодо підвищення заробітної плати працівникам закладів охорони здоров’я.

90. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Кабінету Міністрів України щодо прийняття постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку безоплатної передачі земельних ділянок, на яких розташовані багатоквартирні будинки, а також належні до них будівлі, споруди та прибудинкова територія, що перебувають у спільній сумісній власності власників квартир та нежитлових приміщень у будинку, у власність або постійне користування співвласникам багатоквартирного будинку”.

91. Про звернення депутатів Вінницької обласної Ради 7 скликання до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.

92. Про звернення Вінницької обласної Ради до Верховної Ради України з вимогою негайно прийняти в цілому проект виборчого кодексу (Законопроект № 3112-1) та встановити пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками.

93. Про звернення депутатів обласної Ради 7 скликання до Президента України, Верховної Ради України щодо підтримки проекту Виборчого кодексу України № 3112-1.

Вiнниця.info