20 лют. 2015 12:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

61

0

Олійник злив три департаменти Вінницької ОДА в один. Призначать нового керівника

Олійник злив три департаменти Вінницької ОДА в один. Призначать нового керівника

 Працівників звільнять в зв’язку з ліквідацією. Керівника призначать через два тижні


Олійник злив три департаменти Вінницької ОДА в один. Призначать нового керівника

 16 лютого голова Вінницької обласної державної адміністрації Анатолій Олійник підписав розпорядження «Про оптимізацію окремих структурних підрозділів облдержадміністрації».

Відповідний документ оприлюднено на сайті ОДА.

Відповідно до розпорядження, ліквідовано Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації та управління культури і туризму обласної державної адміністрації.

На їх базі створено новий департамент під назвою «Департамент інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та релігій Вінницької обласної державної адміністрації та управління культури, національностей і туризму Вінницької обласної державної адміністрації».

В зв’язку з ліквідацією департаментів вивільняються працівники трьох департаментів.

Майно ліквідованих підрозділів передають новоствореному департаменту.

Протягом двох тижнів заступник голови ОДА Ігор Івасюк повинен внести пропозиції щодо кандидатур для призначення керівників новоствореного підрозділу.

За неофіційною інформацією, відомо, що ні Світлана Василюк, яка очолювала Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, ні Ігор Салецький, який «курував» релігію в області, ні Марія Скрипник з «культури» новостворений департамент не очолять.

ВИННИЦА.info