23 верес. 2019 14:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

82

0

Олійник підготував клопотання для нагородження вінничан Грамотою Верховної Ради. Список

Олійник підготував клопотання для нагородження вінничан Грамотою Верховної Ради. Список

Шістьох вінничан планують нагородити Грамотами Верховної Ради


Олійник підготував клопотання для нагородження вінничан Грамотою Верховної Ради. Список

Голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник 18 вересня підписав ряд розпоряджень Про клопотання щодо нагородження Грамотою Верховної Ради України. Відповідно до документів, опублікованих на сайті облради, пропонується відзначити нагородити шістьох вінничан. Розпорядження повинні підтримати депутати на сесії обласної ради.

Грамотою Верховної Ради України планують нагородити:

Козловського Сергія Володимировича - професора кафедри підприємництва, корпоративної та просторової економіки Донецького національного університету імені Василя Стуса, доктора економічних наук, за вагомий особистий внесок у розвиток освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти.

Олійник підготував клопотання для нагородження вінничан Грамотою Верховної Ради. Список

Гринюка Романа Федоровича - ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса, завідувача кафедри конституційного, міжнародного і кримінального права, доктора юридичних наук, професора, за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти.

Олійник підготував клопотання для нагородження вінничан Грамотою Верховної Ради. Список  - фото 2

Лановика Сергія Яковича - депутата Вінницької обласної Ради 7 скликання, депутата Козятинської районної ради 3,4,5,6 скликань, заступника голови Козятинської районної ради Вінницької області 4,5 скликання, голови Козятинської районної ради Вінницької області 6 скликання за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціальноекономічну та гуманітарну сфери життєдіяльності Козятинського району Вінницької області, багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування Козятинського району, високий професіоналізм та активну громадську позицію.

Олійник підготував клопотання для нагородження вінничан Грамотою Верховної Ради. Список  - фото 3

Журенка Олександра Івановича - учасника ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС І категорії, члена та активіста громадської організації Вінницька міськрайонна «Асоціація жертв Чорнобиля» за вірність присязі, мужність, героїзм, виявлені під час захисту населення від руйнівного впливу екологічної катастрофи та до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Маркітана Руслана Михайловича - члена та активіста громадської організація Вінницька міськрайонна «Асоціація жертв Чорнобиля», учасника бойових дій по забезпеченню національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванню збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях.

Савченка Сергія Павловича - директора СТОВ «Лан» с. Маньківка Бершадського району Вінницької області, депутата Вінницької обласної Ради 6 скликання, депутата Бершадської районної ради 4-х скликань, за вагомі трудові досягнення та особистий вклад у розвиток сільського господарства, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та до Дня працівників сільського господарства України.

Олійник підготував клопотання для нагородження вінничан Грамотою Верховної Ради. Список  - фото 4

Вiнниця.info, фото – з соцмереж та відкритих джерел в мережі Інтернет