18 трав. 2018 13:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

88

0

Оновлений додаток Portmone: філософія простоти, зручності й безпеки

Оновлений додаток Portmone: філософія простоти, зручності й безпеки

 Оновлений додаток Portmone: філософія простоти, зручності й безпеки


Оновлений додаток Portmone: філософія простоти, зручності й безпеки

Portmone.com - найбільший незалежний сервіс онлайн-платежів і переказів в Україні, щомісяця обслуговує більше 3 млн. користувачів і понад 1400 організацій, представив новий мобільний додаток для смартфонів і планшетів на базі ОС Android та iOS. З його допомогою можна швидко і легко оплатити комунальні платежі, поповнити мобільний рахунок і здійснити грошовий переказ прямо з екрану смартфона, назавжди забувши про черги та походи в банк. Додаток має простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дозволяє виконувати будь-які дії всього у два кліки. Тепер для здійснення необхідного платежу не потрібно записувати або запам'ятовувати паролі від різних акаунтів, так як всі необхідні сервіси зібрані в одному зручному і швидкому додатку.

Сконцентрувавшись на клієнтському досвіді користувачів, команда Portmone оновила і спростила форму реєстрації, полегшила процес створення шаблонів і додала можливість швидкої авторизації за допомогою біометричної ідентифікації Face ID і Touch ID. Впровадження передових технологій зробило додаток значно швидшим та стабільнішим за попередню версію. Крім того, Portmone.com стала першою компанією в Україні, яка пройшла міжнародний аудит безпеки відповідно до вимог стандарту PCI DSS*, що робить процес оплати рахунків і переказів не просто зручним і швидким, але й максимально безпечним.

У Portmone цінують і дорожать своїми користувачами, регулярно пропонуючи їм різні акції та спеціальні пропозиції. Кожен новий клієнт отримує можливість оплати комунальних та телеком-рахунків без комісії в перші два місяці.

Основні переваги нового додатку:

•  Оновлений інтерфейс. Новий дизайн інтерфейсу став простішим та більш дружелюбним. На головному екрані тепер завжди відображається список найпопулярніших у користувача операцій і вікно пошуку. Оновлені розділи «Оплата рахунків» і «Гаманець карт» стали зручнішими, а також отримали більш просту форму реєстрації та створення шаблонів.

•  Оплата у два кліки. Кількість кроків для здійснення оплати скоротилася до двох, так що тепер додатком Portmone можна користуватися буквально на ходу.

•  Оновлений профіль користувача. З'явилася можливість вибору тарифного плану та персоналізації додатка.

•  Нові можливості для переказу. Додалася можливість переказу грошей за номером телефону і QR-кодом.

•  Контроль за проведенням операцій. Якщо в процесі заповнення шаблонів користувач допустить помилку, система не дозволить перейти до наступного кроку і вкаже, що саме необхідно виправити.

•  Нові способи отримання квитанцій. Тепер зробити запит на отримання квитанції на e-mail або в месенджер можна прямо з додатку.

     Додаток Portmone - найшвидший та найзручніший спосіб перевести гроші й сплатити рахунки прямо з мобільного телефону. Завантажити програму на свій смартфон можна в будь-який час та абсолютно безкоштовно з магазинів Google Play і App Store.

Оновлений додаток Portmone: філософія простоти, зручності й безпеки

Оновлений додаток Portmone: філософія простоти, зручності й безпеки - фото 2